Vår visjon er at Bærum Golfklubb skal være en golfklubb for alle - der alle blir sett. Derfor skal vi legge tilrette for kurs og treningstilbud som skal passe for alle kategorier medlemmer i klubben fra nybegynnere til elitespillere.

Vi har nå klart treningsopplegget for alle mellom 4 - 19 år. Målet for vår juniorvirksomhet er at vi både skal bygge en god og trygg bredde og samtidig ha et opplegg til de spillerne i klubben som ønsker å satse på golf som sin idrett. 

Alle juniorer trener mandag ettermiddag gjennom sesongen. Det blir på mange måter dagen som er satt av til alle juniorene i klubben. Avhengig av gruppe, og engasjement så er det selvfølgelig lagt opp til treningstider andre dager i uken også. 

Her kan du selvfølgelig delta hvis du er medlem, men det er også åpent for alle. Har du barn eller barnebarn har lyst til å spille golf, så har vi et treningsopplegg som passer, det lover vi. Nytt av året er at vi har laget en egen breddegruppe kun for jenter. 

Oversikt under illustrerer hvordan vi deler opp juniorspillerne i grupper. Dette gjør vi for å best kunne tilpasse treningsopplegget for hver enkelt gruppe. HCP-grensene er ikke absolutte. Er du usikker på hva som passer best, så ta gjerne kontakt med vår juniorleder Knut Foldvik på knut@mesterverk.no

                                                      JUNIOR ELITE (0-10)

                                                  JUNIOR REKRUTT (11-20)

                                                    JUNIOR TALENT (21-36)

                                                  JUNIOR BREDDE (37-54)

Ønsker du å teste hvordan det er å være med i bredde trening?
Det er fult mulig å delta på 3 breddetreninger uten at det koster deg noe. Ønsker du å fortsette, ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til med påmelding og betaling. 

Junior Elite

Info og påmelding kommer

Junior Rekrutt

Info og påmelding kommer

Junior Talent

Info og påmelding kommer

Junior Bredde

Info og påmelding kommer

Trollgolf

Info og påmelding kommer