Våre beste juniorspillere, både gutter og jenter, var i aksjon under LAG NM denne uken. Det ble nyttig læring for våre beste talenter.

De siste tre dagene, tirsdag 2.juli til torsdag 4.juli, har våre beste junior jenter og gutter konkurrert i LAG NM junior og gitt alt for klubben.

Våre to jenter, Beatrice Riisnes og Emilie Bergh-Jacobsen spilte 1.divisjon på Asker GK. De var lenge med i kampen om en pallplass, men måtte se seg slått på målstreken av Sandefjord GK som knep tredjeplassen. Vant var det Borregaard GK som gjorde foran Nøtterøy GK. Gratulerer med strålende innsats begge to, vi er stolte av dere!

På Oslo Golfklubb fikk våre beste gutter prøve seg mot de aller beste i landet. Storm Foldvik, Marius Tandberg, Andreas Tangen, Ole Tubaas-Hermansen og Simen Mæland representerte og kjempet for Bærum GK. Det ble tilslutt en veldig nyttig erfaring å ta med seg videre for våre gutter, som fikk oppleve hvor listen ligger. Etter tre dager med super innsats endte det med en 15.plass. Vi er stolte av våre gutter også, som nok er proppfulle av motivasjon, nyttige erfaringer og klare for å spille seg tilbake i elite divisjon neste år.

Resultater jenter
Resultater gutter

Om to uker er det damene og herrene sin tur. Damene spiller 2.divisjon på Østmarka GK, mens herrene er i 1.divisjon på Hauger GK.

5.jpg
1.jpg
1jenter.jpg
2.jpg
2jenter.jpg
3.jpg
4.jpg