Trollgolf er inngangen til golf for våre aller minste, og all innlæring skal ha leken i fokus. Følelse av mestring. Utvikle basisferdigheter, få barna til å glede seg til å spille og trene.

Her finner du informasjon om kurset, priser, og påmeding. 

Tidspunkt og oppsett for 2019 oppdateres og vises her så snart det er klart.

Hva skjer på trollgolf?

Dette er introduksjon til golf for våre aller minste, all innlæring skal ha leken i fokus. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år, og målsetningen med Trollgolfen er å skape et ”sosialt og hyggelig miljø med Golf”. 

Deltagerne deles inn i ulike grupper; de minste guttene og jentene, de eldste guttene og jentene. Vi gjør langslag ved driving range, golflek i golflekeland og putteøvelser ved puttinggreen. Trollgolferne lager sin egen sang som synges på alle treninger.

Forventninger til spillere: Ha det gøy sammen, lek og moro, stille på trening og aktiviteter, positiv og gjøre sitt beste

Forventninger til foreldre: Positive bidragsytere, velge en foreldrekontakt.

Trenere

Hovedtrener for Trollgolf er Kjersti Tubaas. Når det gjelder hjelpetrenere håper vi også i år å få hjelp av flere av foreldrene. Ta gjerne kontakt med Kjersti om du er interessert og ivrig forelder!

Mer info om Trollgolf kontakt oss gjerne på 
ktubaas@me.com / tlf 924 42 884.

Dato og tidspunkter

Treningsopplegget er basert på en trening pr uke på våren og høsten under sesong.

Treningsdager og treningstider vises her når det er klart.

Sted

Bærum Golfklubb
Hellerudveien 51
1350 Lommedalen

Mål for kurset:

4-6 år: Lære å treffe ballen, samt oppnå en rask køllehastighet.

7-8 år: Skape rask køllehastighet på langslag, samt å variere tempo på køllen avhengig av lengde man skal slå. Ta merkene tilknyttet Veien til Golf.

Alle: Fokus på at golf skal være gøy, og at lek blir en del av veien til golfglede. Skape motivasjon for golfspillet og gi innsikt i golfteknikk, samt å bearbeide ballfølelse og avstandsbedømmelse.

Hva må deltager ha med?

Klær etter vær – golf er ikke gøy når du er kald og våt!
Litt ekstra proviant (nøtter, en banan, kanskje en kjeks?)
Golfsett om du har.

Hvis ikke så har Bærum Golfklubb gratis utleie av køller under trening, men egne køller kan også brukes. Køller: jern, wood og puttere. Baller: myke og normale + diverse leker (paraply, kurver, tau m.m).

Pris & påmelding

Treningsavgift er kr. 750,- inkl. en overraskelse