Våre beste juniorer er i Team Bærum junior. Spillerne her har målsetning om å etablere seg på toppnivå i Norge og kvalifisere seg til NM. I Elite gruppen starter spesialiseringen på alvor. Treningen blir mer rettet mot å prestere på golfbanen. 

Her skal vi begynne å høste fruktene av det grunnlaget som er lagt. Spillerne, ikke bare treneren, skal ha et klart bilde av hva de må gjøre for å nå sine mål. Betydningen av egen treningsdisiplin vektlegges, men vi skal ikke glemme at vi spiller fordi golf er gøy.

Team Bærum Juniorspillerne har HCP <18 og er mellom 13-19 år. De viser stor glød og iver, og bruker mye tid på egentrening ved siden av felles treninger.
Golf er deres sport nr.1 og de har et ønske om å satse på sporten. Spilleren er en aktiv turneringsspiller på høyest mulig nivå og deltar i så mange turneringer som mulig. 

Golf er nå en helårsidrett der vintertrening er viktig både fysisk og golfteknisk. Vintersamlingen i uke 8 er en viktig samling for å komme ut på gress i denne sesongen.  

Sommertreningen starter 24. april og Team Bærum Jr. vil ha treningstider som vist i tabellen nedenfor.

Team Bærum Tid Trening Trener
Mandag 18:30 - 20:30 Teknikk Knut
Tirsdag 19:00 - 20:30 Teknikk Knut
Torsdag 18:30 - 20:30 Banespill Charlie

 

Siste trening er 2. oktober. Det er ingen trening på helligdager eller i Juli.  

Treningsavgiften for sommertreningen er Kr. 3 500,-

For å få refundert utgifter ifm. turneringer, må spillerne være tilknyttet- og være en aktiv del av treningsgruppene, samt ha betalt treningsavgiften.