JEK har gleden av å invitere til treningsleir på Mar Menor i vinterferien uke 8 fra 17. - 24. februar 2018.

Dette er i forbindelse med at Premium Golfreiser i samarbeid med Norges Golfforbund inviterer til treningsleir på Mar Menor i uke 8, 17. - 24. februar og uke 9, 24 feb-3 mars. Med andre ord blir det mange juniorer fra mange klubber som vil være tilstede så det blir veldig sosialt og morsomt. 

Premium Golfreiser arrangerte treningsleir for flere golfklubber i uke 8, 2017 og har allerede fått over 130 forhåndsreservasjoner for vinterferiene 2018.

Mar Menor Golf Resort
Mar Menor er Norges Golfforbund’s base i Europa for våre vinteraktiviteter for landslag og turneringer. Resorten ligger i Murcia, ca 1 time syd for Alicante. Mar Menor er en golfresort der det finnes et Intercontinantal luksushotell, 150 leiligheter for utleie, 2.000 bo-enheter, treningssenter, paddle-tennis, 6 restauranter, supermarked, Nicklaus golfbane og gode treningsfasiliteter. Resorten ligger 5 minutter fra sjøen og 20 minutter fra storbyer som Cartagena og Murcia. Mar Menor ligger i det mest stabile klimatiske området i Europa. Når vi bor på Mar Menor har vi tilgang på 6 Jack Nicklaus Golfbaner av høy internasjonal klasse.
Treningsfaslitetene er kjempebra med en Drivingrangen som er 300 meter lang og 350 meter bred, den har lyskastere så her kan man trene selv når lyset har falt på. I tillegg har de flere store områder for nærspill rundt klubbhuset både til bunkerslag, pitch og putting. De har i tillegg en utfordrende Par 3 hullsbane med hull fra 100-170 meter.

Golfbaner.
Med opphold på Mar Menor har vi tilgang på 6 Nicklaus Golfbaner, hvorav den ene har etter Jack Nicklaus sitt eget utsagn den beste layouten av de baner han har designet i Europa. Banene er som følger:

Mar Menor, La Torre, Hacienda Riquelme, El Valle, Saurines og Alhama Signature.

 

 

Treningsleir og turnering.

Treningsleirene arrangeres med likt konsept uke 8 og uke 9, og har program fra lørdag til lørdag. Søndag til onsdag fordeles klubber og regioner på forskjellige baner og følger treningsprogram til sin egen klubb og/eller region. Treningsleiren avsluttes med turneringer på torsdag og fredag etter modell fra Narvesen Tour med tillegg av egen herre, dame og foreldreklasse.

Foreldre

Siden treningsleiren arrangeres i vinterferien i Norge gjør vi oppmerksom på at foreldre er hjertelig velkomne. Vi vil arrangere egen foreldreturnering under oppholdet og ber samtidig om at foreldre gir arrangør tidlig bestilling på opphold og golf siden de reserverte plasser med stor sannsynlighet blir utsolgt. Det er også holdt av plasser på hotellet til de foreldre som ønsker dette. Dette er en relativ stor koordineringsjobb så vi ber om at alle foreldre bestiller via reisearrangør for å få reserverte «foreldrestarttider» og for å få plass i foreldreturnering.

Opphold og Mat.

Deltakere og reisende bor i leiligheter med 2 eller 3 soverom på Mar Menor. Leilighetene er fra 85m2 til 115m2 og har 2/3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken og stor terrasse mot golfbanen og/eller basseng. Leilighetene er meget bra og er i nær avstand til range og øvrige fasiliteter. Det er også reservert et begrenset antall hotellrom på Intercontinental Mar Menor. 

Deltakere på treningsleir har frokost og middag på hotellet inkludert i pris. Lunsj må medbringes eller bestilles på klubbhuset på den banen deltakerne er på de forskjellige dager.

Transport.

Transport fra/til flyplass og golfbaner er inkludert i pris. Transport fra/til flyplass gjelder i treningsleirens kjernetid som er fra lørdag til lørdag.

Pris på deltakelse.

Pris på treningsleir inkluderer følgende:

 • Fly t/r Oslo – Alicante
 • Head-PRO og Coach 
 • Opphold i leilighet med 2 eller 3 soverom
 • Transport under opphold
 • Frokost og middag på hotellet
 • 6 runder golf
 • Fri bruk av rangeballer 2,5 timer pr. dag
 • Deltakelse i turnering

Pris pr person i dobbeltrom: kr. 9.990,-
Tillegg enkeltrom kr. 900,-
Tillegg voksne over 19 år kr. 900,-
(grunnet forskjell i GF mellom jr./voksen)

Pris på opphold på hotell etter forespørsel.

Bestilling og betalig.

Minner om at det er begrenset med plasser. Derfor har vi delt opp påmelding og betaling i to; man betaler et a konto beløp på kr 5000,-  pr påmeldte deltaker nå ved påmelding. Andre betaling vil bli lagt ut på denne siden den 31. januar 2018 med link via denne siden. 

Registrering skjer via deltager.no


Resterende beløpet blir avregnet og må betales 15.januar 2017. Vi lager ny betaling i deltaker.no for dette i starten av januar 2018.

Uke 9

For de som evt. har mulighet til å bli igjen en uke til, inviterer Norges Golfforbund for andre gang til Srixon Norwegian Winter Open på Mar Menor Golf Resort i Murcia, Spania. 

 • SNWO går over 4 dager og 72 hull. Det skal spilles i følgende klasser:
 • J15 Jenter 15 år og under, hcp grense 12.0
 • G15 Gutter 15 år og under, hcp grense 8
 • Damer, hcp grense 12
 • Herrer, hcp grense 8 

 Gi beskjed om dette er aktuelt, så booker vi da dette separat.