I denne gruppen er utøverne i den motoriske gullalder, hvor grunnmotoriske ferdigheter kan automatiseres. Vi fokuserer på basisferdigheter for idrett samtidig som vi jobber med det golftekniske, spesielt køllehastighet. Barna har nå utviklet evner til å samarbeide, som dras inn i treningen.

2Team Jr. Rekrutt er for spillere som har utviklet basisferdigheter og som har ønske å komme videre til et høyere nivå. Spillerne viser stor innsatsvilje. Spillerne i denne gruppen får tilbud om vintertrening i tillegg til sommertreningen. I Team Jr. Rekrutt er det en utdannet PRO som har ansvaret for gruppen. 

Vi ønsker å gi barna de beste forutsetningene til å utvikle ferdighetene seg til å bli en bedre golfspiller. Målgruppe er: 9 - 15 år, HCP fra 18 - 36.

Team Jr. Rekrutt Tid Trening Trener
Mandag 18:30 - 20:30 Teknikk Knut
Tirsdag 17:30 - 19:00 Teknikk Knut
Torsdag 18:30 - 20:30 Banespill Charlie

 

Turneringer/samlinger som passer for denne gruppen er: Narvesen Tour, JEK Open, Vinterleir, Vårsamling, Høstsamling

Spillere i Jr. Rekruttgruppen viser stor glød og iver og forsår at egentrening er viktig for å utvikle seg som golfspiller. De liker å spille turneringer og blir med på så mange som mulig av Narvesen Tour som arrangeres i vår region. 

Treningsavgift for sommertreningen er Kr. 2 750,-

For å få refundert utgifter ifm. turneringer, må spillerne være tilknyttet- og være en aktiv del av treningsgruppene, samt ha betalt treningsavgiften.