Bærum Golfklubb har 6 heltids ansatte i administrasjon og driftsavdelingen. Proshop drives av Knut Schiager (Schiager Golf), mens Lommedalen Catering drifter kafeen.

Daglig Leder
Bente Rosenberg

Bente begynte i jobben februar 2019 og har de siste 4 årene sittet som daglig leder på Toppgolf og Nordhaug GK. Bente har tidligere jobbet som markedssjef i Norgesgruppen og har hatt ulike stillinger i næringslivet. Har to barn og bor i Lommedalen, like ved BMGK.

Sportssjef
Marius Thorp

Marius, som startet sin golfkarriere i Bærum Golfklubb, er også æresmedlem i klubben, kommer fra stillingen som sportssjef i Oslo Golfklubb. Han har en rekke meritter fra sin tid som profesjonell golfspiller, og er bl.a. første og eneste nordmann som vant European Amateur Championship i 2005, Junior World Championship (lag og individuelt) i 2006, Silver Medalist The Open Championship i 2006 m. fl.

Sekretær
Marilène Lysholt

Ble ansatt i Bærum GK i mai 2002. Har jobbet 22 år i Lufthansa Cargo som Cargo Supervisor og 2 år i Derma-Nor som salgs sekretær og markedskoordinator. Er gift med John og har 2 barn, Michelle og Jeanette og bosatt på Hosle

Head greenkeeper
Per Ivar Svendsen

Ble ansatt som Headgreenkeeper fra og med 1. januar 2001. Per har to barn (Simen og Martin) og har selv vokst opp inne på golfbanens områder. Han har fagbrev som biloppretter og erfaring som anleggsgartner i 6 år. Har vært ansatt i Bærum GK som Greenkeeper siden 1993. Interessene hans ved siden av å spille golf (hcp 22) er jakt og fiske.

Greenkeeper
Guttorm Ray Tuxen

Ble ansatt i Bærum GK 1. januar 2001 som assisterende Head Greenkeeper. Han er gift med Tone og har tre barn. Guttorm Ray har erfaring som greenkeeper på Hauger Golfklubb og Losby Golfklubb i til sammen 6 år. Interessene hans ved siden av golf (hcp 9,6) er stuping.

Greenkeeper
Dick Vogt

Dick ble fast ansatt i Bærum GK 1. februar 2002. Dick har erfaring fra arbeide på Bærum GK i sesongen 2001 som deltidsansatt. Dick har hcp 9 og har som Guttorm Ray også flere Norgesmesterskap i stup. Bruker mye av sin fritid på trening og gitar spilling.