Vår visjon : En golfklubb for alle! Våre verdier: Opplevelse - mestring - trivsel

 

Styreleder
Henning Molander Ott

 

Henning er uteksaminert fra Sjøkrigsskolen i 1983. Etter avsluttet plikttjeneste i 1987 har han vært ansatt i Esso Norge AS og hatt ulike stillinger innenfor oljeselskapets nedstrømsvirksomhet og økonomifunksjoner. Han har blant annet arbeid med salg, markedsføring, distribusjon, kundeservice, kvalitetssikring, og revisjon. Siden 2014 har han arbeidet med egen forretningsvirksomhet. Henning har vært medlem av klubben siden 2000. Han er en meget aktiv golfspiller og har vært medlem av klubbens turnerings-, disiplinær-, herre-, bane-, kontroll- og valgkommite’. Henning er også aktiv vinteridrettsutøver og har flere ganger gått Grenaderløpet.

Mobil 950 85 802
Mail: henot@online.no

 

Nestleder
Bente Grobstok

 

Bakgrunn fra oljevirksomheten i Norge, bl.a. Saga Petroleum, Hydro og Statoil som vekselvis leder og rådgiver innen HR (Human Resources). Aktiv alpinist, styremedlem og medlem av komitéer i Bærum Skiklubb. Er aktiv i dameserien, har vært med i damekomitéen i 2 år. Ønsker å jobbe for å få med nye medlemmer. Brenner for et godt sosialt miljø.  

Mobil: 97794988
Mail: bente.grobstok@gmail.com

 

Styremedlem
Knut Egil Harto


Knut har vært medlem i klubben siden 1992, og ble valgt inn i styret i 2009. Han har vært leder for Lommedalen IL 10 år. Knut Spiller mindre golf en gjennomsnittet i BMGK, og bruker mye tid på andre aktiviteter som ski, sykkel, orientering, skog og mark.

Mobil: 920 32570
keharto@gmail.com

Styremedlem
Terje Andersen

 

Terje har vært medlem i klubben siden 2000 og ble valgt inn i styret i 2012. Han er også en sterk bidragsyter i klubbens Herrekomite. Etter mange år som håndballspiller på toppnivå oppdaget han golfen som sin nye lidenskap og har siden den gang vært en ivrig spiller på banen vår. Terje er en sesong preget idrettsmann hvor deler av året går til golf og andre til håndball, her både som spiller og trener. Utover dette er han også generelt aktiv med fotball, helsestudio og litt snowboard i alpinbakken. Terje er utdannet siviløkonom og har jobbet med salg og ledelse i IT bransjen siden 1993. Han har en rekke styreverv og er deleier samt leder for et konsulentselskap med spisskompetanse innenfor Microsoft utvikling. 

Mobil: 970 79 440
Mail: simalinv@gmail.com
 

Styremedlem
Marianne Klemp

 

Er utdannet lege, kirurgi. Professor på Universitetet i Oslo. Har hatt diverse styreverv, primært stiftelsesstyrer. Ønsker å ta vare på golf som “folkesport” i klubben og bidra til god økonomi. Har vært med i klubben siden den ble stiftet, spiller mye golf.  

Mobil: 93419895
Mail: marianne.klemp@fhi.no
 

Varamedlem
Anders Myhre Harto

 

Anders har vært medlem av BMGK siden han kunne holde en golfkølle og representerer den dag i dag klubben i ulike turneringer rundt omkring i Norden. Han har gått alle gradene i klubben fra breddetrening for 12-åringer,  til å nå være en del av vår elitesatsing i Team Bærum. Anders er tidligere klubbmester for Herre og i putting. Ved siden av golfen er han utdannet Lektor fra Universitetet i Oslo og jobber på en lokal ungdomsskole med hovedansvar for fysisk aktivitet for barn og unge. Anders har tidligere jobbet i proshoppen, vært medlem i turnerings- og banekomiteen og er utdannet trener1 ressurs for klubben.

Mobil: 909 23 282
Mail: andersharto@hotmail.com
 

Varamedlem
Anne Marie Mjaaseth

 

Mobil: 905 25 211
Mail: ane@bn.no