Vår visjon : En golfklubb for alle! Våre verdier: Opplevelse - mestring - trivsel

 

Styreleder
Henning Molander Ott

 

Henning er uteksaminert fra Sjøkrigsskolen i 1983. Etter avsluttet plikttjeneste i 1987 har han vært ansatt i Esso Norge AS og hatt ulike stillinger innenfor oljeselskapets nedstrømsvirksomhet og økonomifunksjoner. Han har blant annet arbeid med salg, markedsføring, distribusjon, kundeservice, kvalitetssikring, og revisjon. Siden 2014 har han arbeidet med egen forretningsvirksomhet. Henning har vært medlem av klubben siden 2000. Han er en meget aktiv golfspiller og har vært medlem av klubbens turnerings-, disiplinær-, herre-, bane-, kontroll- og valgkommite’. Henning er også aktiv vinteridrettsutøver og har flere ganger gått Grenaderløpet.

Mobil 950 85 802
Mail: henot@online.no

 

Nestleder
Bente Grobstok

 

Bakgrunn fra oljevirksomheten i Norge, bl.a. Saga Petroleum, Hydro og Statoil som vekselvis leder og rådgiver innen HR (Human Resources). Aktiv alpinist, styremedlem og medlem av komitéer i Bærum Skiklubb. Er aktiv i dameserien, har vært med i damekomitéen i 2 år. Ønsker å jobbe for å få med nye medlemmer. Brenner for et godt sosialt miljø.  

Mobil: 97794988
Mail: bente.grobstok@gmail.com

 

Styremedlem
Kjell Dagestad


Kjell bor på Kolsås, ble medlem i klubben i 2018 og ble valgt inn i styret i 2019. Han har jobbet 10 år i politiet, de siste 4 årene i PST. Kjell har også drevet eget advokatfirma i 30 år, hvor han har jobbet med alle typer saker. Har drevet med idrett i alle roller og har vært involvert i basketball som spiller, i administrasjon og som trener og leder på klubb-, krets- og forbundsnivå. Kjell har tidligere sittet i kontrollkomite i Tyrifjord Golfklubb og er en ivrig golfer med 18,5 i HCP.

Mobil: 911 11 515
kjell.dagestad@gmail.com

Styremedlem
Terje Andersen

 

Terje har vært medlem i klubben siden 2000 og ble valgt inn i styret i 2012. Han er også en sterk bidragsyter i klubbens Herrekomite. Etter mange år som håndballspiller på toppnivå oppdaget han golfen som sin nye lidenskap og har siden den gang vært en ivrig spiller på banen vår. Terje er en sesong preget idrettsmann hvor deler av året går til golf og andre til håndball, her både som spiller og trener. Utover dette er han også generelt aktiv med fotball, helsestudio og litt snowboard i alpinbakken. Terje er utdannet siviløkonom og har jobbet med salg og ledelse i IT bransjen siden 1993. Han har en rekke styreverv og er deleier samt leder for et konsulentselskap med spisskompetanse innenfor Microsoft utvikling. 

Mobil: 970 79 440
Mail: simalinv@gmail.com
 

Styremedlem
Marianne Klemp

 

Er utdannet lege, kirurgi. Professor på Universitetet i Oslo. Har hatt diverse styreverv, primært stiftelsesstyrer. Ønsker å ta vare på golf som “folkesport” i klubben og bidra til god økonomi. Har vært med i klubben siden den ble stiftet, spiller mye golf.  

Mobil: 93419895
Mail: marianne.klemp@fhi.no
 

Varamedlem
Kristin Anchersen

 

Kristin har vært medlem i BMGK i over 25 år. Utdannet ved Norges Markedsøyskole og har blant annet arbeider ved Norsk Designråd, KID Interiør og Nortek. Kristin har sittet i diverse komiteer i klubben, er i dag leder av damekomiteen og har også Trener 1 kurs innen golf. Kristin bor like ved golfbanen og har et HCP på 11.

Mobil: 958 51 310
Mail: kancher@online.no
 

Varamedlem
Jostein Trulsrud

 

Jostein har jobbet  som greenkeeper og i klubben i 13 år, men er nå i Canes AS hvor han jobber med IT og markedsføring. Utdannet ved datahøyskolen, innen grafisk design og webdesign. Har sittet i styret i Bærum Sportsklubb og vil med sin bakgrunn fra klubbdrift være en viktig ressurs for styret. Jostein bor i Lommedalen og har 7,3 i HCP.

Mobil: 920 38 533
Mail: jostein@trulsrud.com