Førstkommende lørdag (20.mai) er de klart for åpningsturnering/Pinkcup 2017. Endelig er banen åpen og vi er igang med våre hyggelige helgturneringer. Dene turneringen er for alle, meld deg på i golfbox før torsdag kl 12:00

Åpningsturneringen/PinkCup 2017
Åpningsturneringen er en av de mest populere og sosiale turneringene vi har på BMGK. Spillformen er Texas Scramble og her har vi det bare gøy. Passer for alle også de som ikke spiller så mye turneringer til vanlig. 

Nytt av året er at vi inkluderer PINK Cup i åpningsturneringen. Pink Cup er en turnering i regi av NGF og Kreftforeningen hvor alle norske klubber bidrar med å samle inn penger til kreftforeningen. Vi vil derfor ha noen inntektsbringende aktiviteter denne dagen

Shotgunstart kl 09.00, med premieutdeling og felles bespisning etter turneringen. Sett av god tid denne dagen, da det erfaringsmessig kan ta litt ekstra tid. 

Startkontigent: 300,- inkl. mat.

Turneringsansvarlig:
Niels Otto Bergseng (LEDER) niels.otto@bergseng.no 995 67 379
Fredrik Horn Eriksen fredrik.horn.eriksen@weibull.no 992 19 879

PINK CUP informasjon.

Loddsalg. Kjøp så mange lodd du orker å bære til kun kr 20 pr stk. Vi trekker premiene under premieutdelingen etter runden. Mange spennende og morsomme premier.
Du kan til og med kjøpe lodd her og nå. VIPPS over penger og vi skriver deg inn i loddboken og gir deg lodd utfra det du betaler. Loddboken ligger i proshop, og det vil selvsagt være mulig å kjøpe lodd er også.
Pris pr lodd er, som sagt, kr 20,-

Det blir flere morsomme aktiviteter under turneringen, lagene kan blant annet kjøpe seg mulligans, så mange de vil. Vi må jo nesten nevne at det laget som kjøpte flest mulligans før start i fjor, vant turneringen :)
Pris, et mulligan hefte a 5 stk koster kr 100,-

Det blir også frivillig parkeringsavgift på parkeringsplassen og vaffelsalg på hull 9
Husk å ta med penger :)

Vi gleder oss til å se dere på lørdag