Solen har varmet mer enn før og vårtegnene blir tydeligere og tydeligere. Endelig peker det skikkelig mot golfsesong og det synes på banen også.

Verdenscup i langrenn, hopp og skiskyting ble gjort ferdig i helgen, Eliteserien i fotball er noen dager unna og deretter kan vi snart spille golf igjen på BMGK.

Baneavdelingen jobber på og holder alt under kontroll, og vi har fått en ny banestatus fra Tux, som har følgende å si;

"Vi holder nå greenene under nøye oppsyn, fredag var snødybden 51 centimeter og i dag er den målt til 42. Det går klart og tydelig mot vår, men det er viktig å huske på at vi er bare i mars enda. Jeg vil tro at vi her i Lommedalen ligger 2-3 uker bak en del andre baner, som f.eks Ballerud. Vi har også tatt inn en plugg fra store puttinggreen på fredag, der ser det bra ut og den ser ut til å klare seg fint. Det store bjørketreet bak utslaget på hull 12 er nå borte, da det var i ferd med å råtne innvendig. På bildet under kan vi se green 15 hvor vi har kastet på aktivt kull og vi skal gjøre det samme på de greenene som vi har dekt med duker. De resterende greenene avventer vi noe grunnet nattefrost og uttørking om vi ikke får igang vanningsanlegget."

Det er gledelig å se at vi kommer nærmere og nærmere sesongen!

NB! Husk å meld dere på sommertrening, meld barna på golfcamp og benytt dere av greenfeetilbudet til våre medlemmer.

IMG_5376_web.jpg