Det nærmer seg dessverre den tiden av året hvor kulda setter inn og vi har allerede hatt frostnetter på golfbanen. Baneavdelingen arbeider mot stenging og siste spilledag i år blir søndag 20. oktober - med værforbehold.

Dessverre er det slik at gode ting også har en slutt, en lang og fin golfsesong går nå mot slutten. Baneavdelingen jobber mot en banestenging søndag 20.oktober, det vil si at den søndagen blir siste spilledag på Bærum Golfklubb i 2019. Dette er såklart avhengig av vær, men det er besluttet at det er datoen det jobbes mot.

Forholdene på banen har i år vært strålende. Greenene har vært veldig gode og fairways har fremstått mye bedre etter dressing kombinert med hyppigere gjødsling. I tillegg har det blitt resådd fairways en ekstra gang kontra foregående år som også har bidratt til at spilleoverflatene på fairways har fremstått så bra som de har i år. Dette er tiltak som vil fortsette i 2020.

Mandag 30/9 ble greenene (forhåpentligvis) klippet for siste gang, hvis ikke varmen tar oss igjen. Det vil bli ukentlig dressing av greener frem mot banestenging.

Frem mot banestenging vil det igangsettes noe arbeid med oppgradering av bunkere ute på banen og det starter på hull 6. Dette er en del av en langsiktig plan om å utbedre kvaliteten på bunkrene ute på banen.

Det er også besluttet at bruk av golfbiler er stengt for sesongen.

Det er fortsatt veldig viktig at dere hjelper oss å ta vare på golfbanen vår ved å reparere nedslagsmerker og legge tilbake oppslått torv.

Ikke glem å melde dere på avslutningsturneringen lørdag 12. oktober og KM Putting søndag 13. oktober, en flott sesongavslutning på klubben!

IMG_3800.jpg