Bærum Golfklubb søker en 100% stilling i administrasjonen. Stillingen jobber tett sammen med daglig leder André Jåtog. Vi er på jakt etter en sulten, kreativ, fleksibel, strukturert og utadvendt person. Det er en fordel med erfaring fra arbeid med golf, men det er ikke et krav.

Om Bærum Golfklubb

Bærum Golfklubb er en klubb i meget god utvikling. Klubben har en god økonomi med en økende medlemsmasse. Det er i dag 1601 medlemmer i klubben. Bærum Golfklubb er en av de største golfklubbene i landet. Vår visjon er å være en golfklubb for alle - der alle blir sett. 

Vi har aktive og veldig hyggelig medlemmer som har et ønske om å få et tilpasset tilbud basert på hvem de er. Vi tilstreber å levere litt mer enn våre medlemmer forventer. Det spilles 22 000 runder på Bærum Golfklubb årlig, og vi har store komitéer med høyt aktivitetsnivå i alle. Ukentlig har vi 5 klubbserier med tilsammen 200 - 250 deltagere. Vi har også et veldig godt juniormiljø i klubben. Vi samarbeider med barne- og ungdomsskoler i nærområdet, i tillegg til at NTG Golf trener hos oss 3 ganger i uken.  

Vi har 3 proer som jobber 100% i klubben i sesongen (1. april til 1. november). Hele vår provirksomhet drives av Knut Schiager. Vårt mål for trening er at 500 av våre medlemmer skal være med i en eller annen form for treningsgruppe. Som fundament for vår trening bruker vi NXT lvl – et egentreningssystem utviklet av NGF. Vi er også opptatt av at alle som trener på Bærum Golfklubb skal ha et forhold til og forståelse for GOBBS. (Grep, Oppstilling, Ballplassering, Balanse og Sikte) 

For Bærum Golfklubb er det også avgjørende å være en lokal aktør. Det betyr at vi ønsker å invitere og rekruttere fra vårt nærområde. Vi skal ikke «stjele» medlemmer fra andre klubber, men i større grad utvikle golfinteresse og golfspillere lokalt. 

Vi er av den oppfatningen av at golf skal være gøy, uansett hvilket nivå man spiller på. Derfor har vi laget tilpassede tilbud for alle segmenter. Vi har både en barnebane med 4 hull og et inngjerdet golflekeland for de mellom 4 - 8 år. Vi mener selv at vi har et av Norges beste treningsområder, med en stor driving range og store nærspillsområder. Vi har en 9 hulls korthullsbane med et eget medlemskap tilpasset begynnere, eller for de som kun spiller av og til. Vår 18 hullsbane er meget hyggelig og variert. Som hovedmedlem har man fritt spill på begge fasilitetene våre. Vi har også fri bruk av driving rangen i hovedmedlemskapet.

Om stillingen

Bærum Golfklubb søker en 100% stilling i administrasjonen. Stillingen jobber tett sammen med daglig leder André Jåtog. Vi er på jakt etter en sulten, kreativ, fleksibel, strukturert og utadvendt person. Det er en fordel med erfaring fra arbeid med golf, men det er ikke et krav. 

Jobben krever mye. Det må også påregnes noe jobbing i helger og på ettermiddager,
spesielt i perioden fra 1. mars – 1. november. 

Arbeidsoppgaver 

  • Være med på å utvikle klubben videre
  • Hovedansvarlig for kommunikasjon mot medlemmer
  • Hovedansvar for oppdatering av nettside og sosiale medier
  • Hovedansvar for turneringer og avvikling av disse sammen med turneringskomitéen, med jobbing i turneringsmodulen i GolfBox.
  • Generell jobbing med golfens datasystemer. (GolfBox m.m.)
  • Ansvar for sportslig utvikling av medlemsmassen sammen med headpro og daglig leder. Arbeid mot samarbeidspartnere sammen med daglig leder, samt hovedansvar av samarbeidspartnernes turneringer.
  • Generell medlemsservice m.m

Praktisk informasjon: 

Send CV og søknad (maks én side) til andre@bmgk.no innen fredag 5. mai 2017.

For spørsmål vedrørende stillingen ta kontak med André Jåtog på mail.
Vi holder til i Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen.