Denne uken spiltes LAG NM, hvor våre herrer og damer har vært i aksjon for klubben. Damene i 2.divisjon på Østmarka og herrene i 1.divisjon på Hauger GK.

Opprykk for herrene
Etter tre dager med kjemping og strålende innsats kunne våre herrer juble for en fantastisk andreplass og opprykk tilbake til elite divisjonen. Anders Harto, Knut Schiager, Kjell Boger, Frederik Kollevold og Erik Elgquist leverte alle strålende golf og slo naboklubben Asker i kampen om den siste opprykksplassen

Vant gjorde Grømno GK, som da slår følge med våre gutter opp en divisjon til neste år!

Fantastisk innsats og gratulerer så mye!

Damene på 3. plass
Kjersti Tubaas, Gigi Frokjaer og Erika Sørvig kjempet hele veien inn om andreplassen i Lag NM 2. divisjon på Østmarka, men måtte tilslutt ta til takke med 3. plass bak Skjeberg og Østmarka.

Det betyr at damene blir værende i 2. divisjon neste år også! Gratulerer med strålende spill og innsats for klubben.

Foran siste dag
Foran siste dagen i årets Lag NM ligger både damene og herrene på andreplass med kun singelrundene igjen.

På Østmarka er Kjersti Tubaas, Gogi Frokjaer og Erika Sørvig på delt andreplass med hjemmeklubben. Skjeberg GK leder med god margin, så det blir kamp om sølvet med Østmarka på søndag.

På Hauger ble det kun en runde fredag og etter fire gode runder lørdag ligger herrene på 2. plass, tre slag foran Asker i kampen om den siste opprykksplassen. Grønmo leder suverent etter to dagers spill på Hauger.

Klikk her for å følge damelaget

Klikk her for å følge herrelaget

Generelt

Hvert år arrangeres Norgesmesterskapet for LAG i ulike divisjoner rundt om i landet. I år spilles dette kommende helg, 19-21. juli.

Grunnet at klubben ikke stilte et damelag i fjor, må Bærum sitt damelag starte i 2.divisjon dette året. De som skal representere klubben på Østmarka GK til helgen er Kjersti Tubaas, Gigi Frokjaer og Erika Sørvig. 

På herresiden ble det ifjor nedrykk fra topp divisjon, slik at vi nå skal kjempe om opprykk på Hauger GK. De fem som skal representere klubben er Anders Myhre Harto, Knut Schiager, Frederik Kollevold, Kjell Boger og Erik Elgquist. 

Herrene begynner på fredag, mens damene begynner på lørdag. Vi ønsker begge lag lykke til.

 

GUtta1.jpg
IMG-4744.JPG