Det ble en fantastisk dag når vi skulle kåre klubbens beste med putter`n i 2015. Banen var som vanlig utfordrende og spennende og den skapte nok frustrasjon hos mange av deltakerne. Men humøret var upåklagelig hele veien og vi fikk for tredje gang Charlie Westrup som vinner.

For en fantastisk dag!!I 2006 startet vi opp med KM i putting og vi hadde ingen aning om at dette arrangementet skulle bli så populært og vellykket. Nå er vi i 2015 og feirer med det tiende mesterskapet, vi ser at KM i putting er noe av det mest populære vi har av aktiviteter her i klubben. Det er sosialt og hyggelig med en litt uformell steming, noe som gjør at denne turneringen passer for alle, uansett alder og ferdighets nivå.

Vi var ca 68 startende i år etter noen frafall i siste liten. Banen ble som vanlig designet av Fredrik Enge Jostein og Fredrik Ingul (takk for god hjelp) tidlig lørdag morgen. Laila, en av våre greenkeepere, hadde gjennom uken samlet inn både kvister og tømmer slik at banen i år fikk et meget spenstig utseende. Kunne nesten se ut som stormen "Katarina" hadde passert!Etter en regel gjennomgang var vi klare og starten gikk. Etter en runde med humørfyllt stemning fikk deltakerne en meget god matbit hos restaurenten før runde 2 ble satt i gang.
Nå var det store målet å komme seg inn blant de 36 beste for å få en plass i finalerunden. 

Det var som vanlig mye gode resultater, men de 3 beste spillerne fra 2014 viste seg også i år som de sterkeste. Jonas Guriby Dahl (regjerende mester) ledet og gikk ut i lederball sammen med Charlie Wastrup, dette var da de 2 samme spillerne som gikk i lederball i fjor.Fredrik Mangset viser seg også som en meget stabil putter, Fredrik gikk ut på 3.plass og fikk følge av Svein Sørheim i flighten.

I lederballen var det frem til hull 9 meget gjevnt, men her røyk Jonas på en syver og Charlie fikk en ledelse som ble vanskelig å hente inn. Charlie spilte meget fornuftig og solid og gikk dermed til topps med kun 119 slag på sine 3 runder. Jonas fikk 2.plass med 122 slag, mens Fredrik Mangset ble for sterk for Svein Sørheim og kapret 3.plassen. Da fikk vi altså de 3 samme personene på seierspallen i år som i fjor, hvor Cahrlie og Jonas byttet plass. Vi gratulerer alle sammen.


Vi gratulerer Charlie med sin tredje seier i KM putt!Vil også takke alle deltakerne som bidrar med å gjøre denne dagen så hyggelig og vellyket!
Vi sees igjen til neste år!

Her er resultatlisten for de som er fornøyde, resten av tavlen lar vi være å vise frem for denne gangen.

Og her er noen flere stemningsbilder