Ventetiden er over! Lørdag 11. mai klokken 10:00 er det dugnad og Søndag 12. mai åpner banen for spill for medlemmer, gjester og partnere.

Endelig er vi her! Banen ser bra ut og etter en lang vinter kan vi endelig ønske velkommen til dugnad lørdag 11. mai kl. 10-12.30. Etter dugnaden blir det enkel lunsjservering og deretter spill på hovedbanen for de som har vært med på dugnaden, 9 eller 18 hull med shot gun kl. 13.30. Meld fra om du har anledning til å delta på dugnaden til bente@bmgk.no

Baneåpning søndag 12. mai. Dette betyr at GolfBox åpner for booking for medlemmer 6 dager i forkant og for gjester 4 dager i forkant. Klikk her for bookingregler.

Banen har i år overvintret mye bedre enn i fjor og greenene ser veldig fine ut. Baneavdelingen har gjort en strålende jobb for å få banen klar og nå er det vår oppgave som golfere å ta vare på den flotte banen. Husk å legg tilbake oppslått torv, reparer nedslagsmerker og hold tempo.

Vi håper også så mange av våre medlemmer som mulig møter opp på dugnad lørdag 11. mai fra klokken 10:00. Det er veldig viktig at vi bidrar denne dagen da det er masse som skal klargjøres før sesong

Velkommen til ny sesong!

Psst! Ikke glem å at det er demodag med Callaway og Cobra på søndag fra 11:00-15:00. Vil du booke din egen time, så kontakter du pro shop!

IMG_3800.jpg