For en match det ble når km i matchspill finalen mellom Kjetil Moe og Anders Myhre Harto skulle avgjøres, det var jevnt hele veien og matchen ble først avgjort på siste hullet.


Det ble en veldig jevn match, der begge spillerne vekslet på å lede underveis. Anders var oppe i en to hulls ledelse på hull 15, men Kjetil tok tilbake et på 16. Deretter delte de 17, og så skjeddet det et mirakel på hull 18. Begg lå helt greit for innspill. Kjetil litt venstre i roughen, men ballen lå bra. Kjetil er først og slår det som ser ut som et veldig bra slag og ser at ballen går veldig rett på pinnen. Pang, ballen treffer pinnen og spretter selfølgelig ned i bunkeren på til høyre for flagget som sto oppe høyre. Anders legger sin oppskriftsmessig og taktisk riktig 7-8 meter venste for flagget på green. Bunker slag har aldri vært Kjetil`s sterkeste slag ( hans egen uttalelse) og derfor var Kjetil`s  hjerne allerede innstillt på at etter dette hullet var stillingen dormy. Kjetil tenker  at det får bære eller briste,  tar frem 60 grader wedge. Utrolig nok ( i følge han selv) og kanskje mirakuløst, så klarer han å legge bunkerslaget ca. metern fra hullet. Anders toputter, og Kjetil seter også min så da er Kjetil fortsatt med i matchen en under. 

Kjetil og Anders fortsetter da på hull 1, som da er matchens 17. hull. Begge slår greie driver. Kjetil`s andre slag legger seg venstre for green, 15 meter fra flagget i rough. Anders slår seg også venstre for green, men er veldig uheldig og lander i et gupp/hull i bakken. Han har et veldig vanskelig slag der, og han må bruke 3 slag før han er på green. Kjetil slår sitt 3. slag litt for langt, men legger 4. inntill, Anders gir hullet til Kjetil og de er likt før siste hull. På hull 2, matchens 18. slår, Kjetil ut først.  Flagget står nesten midt på green. Kjetil legger utslaget (tror han) i bunkeren. Anders havner venstre for green i rough, pin high, i litt vanskelig lie i nedoverbakke mot green. Nå viser det seg at Kjetils utslag har truffet bunkerkant, rullet tilbake og ut av bunkeren. Et slag kun en "konge" verdig. Kjetil slår først, og legger ballen ca. 2 meter fra hullet. Anders er ikke like heldig og får en lang retur på ca. 10 meter fra hullet. Han misser den, men får 2. putten for bogey. "Kongen av matchspill" har da en 2 meter for matchen, og setter den. Dermed så har Kjetil forsvart tittelen fra 2013 sesongen, og vil resten av året og store deler av 2015 gå under tittelen
"KONGEN AV MATCHSPILL".Vi gratulerer Kjetil med en sterk prestasjon og takker samtidig alle deltakerne for en flott turnering. Selv om det virker som en umulig oppgave, blir det selvsagt nye muligheter for å vippe "KONGEN av matchspill" ned fra tronen neste år..
Jostein