Fire og en halv time med gratis trening! Blir du ikke bedre i golf nå, da er det i alle fall ikke vår feil. 

Tirsdag 9 juni kl. 1600 - 1830 er det NXT LVL kickoff. Alle proene vil være til stede for å guide deg gjennom denne utrolige morsomme måten å trene på. 

NXT LVL er et treningssystem som er utviklet av Anders Thelberg, tidligere pro på Bærum Golfklubb. I regi av NGF har Anders utviklet NXT LVL. Et målstyrt treningsopplegg som faktisk gjør at du blir bedre i golf. 

Nå får du altså introduksjon av dette med våre fantastiske proer helt gratis. 

NXT LVL - er trening med mening. 

Men det holder ikke bare med de tekniske ferdighetene. Vi vet alle at golf er en mentalt krevende sport. Du må tenke riktig. 

I boka Norske vinnerskaller tar Arne Jørstad Riise oss med inn i golf- og treningsfilosofien til Harvey Penick og inn i hodet til Suzann Pettersen. Dette for å formidle hvordan hun har bygget mentale ferdigheter ved bruk av mentale teknikker som målsettinger, avspenning, visualisering og indre dialog i sin karriere.

Fra kl 1830 - 2030 vil Arne holde foredrag for oss. 

Alt dette er helt gratis, bare fordi du er medlem av Bærum Golfklubb. Vi håper å se så mange av dere som mulig her oppe på tirsdag. Per og Guro stiller med dagens middag for kr 100 pr person, ordinær pris kr 150.

Nå har du sjansen. Kommer du ikke, så kan du i alle fall ikke klage over at du ikke har blitt bedre i golf :-)