Helgens Bærum Nikon Open ble arrangert i flott vær og gode spilleforhold. 61 startende fikk seg en varm dag som ble avsluttet med mat og premieutdeling i klubbhuset.

Da var årets Bærum Nikon Open gjennomført. Stor deltakelse er alltid veldig hyggelig og særlig for vår samarbeidspartner Nikon som bidrar med mange flotte premier både i denne turneringen og andre klubbturneringer vi arrangerer gjennom sesongen.

Vi startet i år med shotgunstart, det var 61 spillere fordelt utover banen. Det ble levert veldig mye bra spill i de 3 klassene og vi fikk verdige og fortjente vinnere.


Vinnerne i Bærum Nikon Open (fra.v) Anders Myhre Harto, Anita Lyche, Billie Sørum

Turneringen er delt inn i 3 klasser, en brutto, en netto og en stableford klasse.

I klasse A Brutto var det Anders Myhre Harto som knuste resten av feltet med sin meget solide -3 runde. Han vant med 9 slag på Lasse Røren Andersen og Kjell Boger.
Vi gratulerer Anders og de andre vinnerne i klassen

Klasse B Netto ble vunnet av Anita Lyche som leverte en meget sterk 6 under par netto runde. Det holdt til seier 2 bedre enn Dag Ivar Mølmen. Lommedølen Anders Hagsveen overrasket alle og fikke en flott 3.plass :)

I klasse C Stableford gikk Billie Sørum til topps. Hun endte tilslutt med solide 38 poeng, som var 3 poeng foran 2.plassen til Egil Svendsby. Steinar R. Paulsen kapret 3.plassen med sine 34 poeng.

Vi gratulerer alle vinnerne og takker alle deltakerne for sin deltakelse. Vi håper alle hadde en fin dag på Bærum Golfklubb. Også håper vi at alle kan holde farten oppe neste gang vi møtes til turnering. Dere som var trege i denne turneringen vet helt sikkert hvem dere er og vil få fart på bena neste turnering :)

Vi sees!