Det ble en knalltøff finale i KM match hvor det måtte omspill til for å kåre en vinner.Da er årets KM match i mål og vi har kåret en vinner. Etter mange spennende kamper ble vi tilslutt stående igjen med Knut Folfvik og Henning Orre i finalen.

Det ble en meget spennende finale hvor det svingte frem og tilbake hele veien. Begge spillerne leverte meget solid spill, så bra at hvis man hadde spillt netto slag hadde de begge scoret 69 slag.

Men her spilles det jo match og kampen mellom Henning og Knut bølget frem og tilbake.
Ved utslaget på hull 17 var Knut en opp, Henning fikk et kort utslag, og Knut la seg fint midt i fairway. Henning hadde 185m til midt green, og drar til med en stjerneslag inn på green, og går av med par. Knut misset green på innspillet fra 160m og treputtet og tapte hullet. 

Hull 18 delte spillerne med boogie. 

Hull 1 omspill; begge er i fairway etter utslaget. Knut`s andre slag ender midt i fayrway med 115m til pinnen, Henning ender inne blant trærne på høyre side, og slår sitt tredje frem i roughen kort høyre av green. Jeg bommer green og ligger i rough kort venstre. 

Begge ligger på green på 4, Henning 4,5m fra hullet, jeg 4m. Henning setter sin knallhardt midt i hullet, jeg stryker hullkanten og legger meg 30cm fra!

Små marginer og en utrolig spennende match!

Vi gratulerer Henning som vinner av klubbmesterskapet i match spill, og Knut med en velfortjent 2.plass!Vi sees til neste år!!