I dag informerte jeg styret i Bærum Golfklubb....

I dag informerte jeg styret i Bærum Golfklubb om at jeg sier opp min stilling som daglig leder i klubben. Dette er fullt og helt min egen beslutning. Min siste dag som leder av klubben blir 30. november 2018. 

Etter denne sesongen har jeg vært leder her i fire sesonger. Det har vært en stor glede for meg å få lov til å bli kjent med dere og med den fantastiske klubben vår. Sammen har vi fått til utrolig mye. Jeg er så vanvittig stolt av det klubben er, på alle måter. En varm og inkluderende klubb, der dere medlemmer tar vare på hverandre og tar vare på gjestene som kommer til klubben. 

Det er ikke sjelden jeg har hørt av både medlemmer, gjester og sponsorer at de føler seg hjemme i klubben. At det er en spesielt hyggelig atmosfære på Bærum. At det er en golfklubb der alle føler at de blir sett! Det er det viktigste av alt. Alle er hos oss fordi de ønsker å bruke fritiden sin på klubben, og da er det så viktig at tiden på Bærum er positiv, selvom scoren ikke alltid er som forventet😂. 

For egen del har jeg ikke landet hva jeg skal gjøre videre. Det høres for endel av dere sikkert litt rart ut, men det er sånn jeg er. Først må jeg avslutte et kapittel før jeg kan starte på et nytt. 

Jeg vil få benytte anledningen til å takke alle som jobber i og for klubben. Det er så mange flinke folk som jobber her. Jeg kommer til å savne teamet. Tusen takk til Nils Jørgen, Marilene, Bjarne, Jan, Knut, Fredrik, Inigo, Per, Tux, Dick, Guro, Per, Solrunn, Heidi, Christoffer og Ellef.

Jeg vil også få takket styret for et fint samarbeid. For dere medlemmer er de nok ikke alltid like synlige, men jeg kan betrygge dere med at det er et meget kompetent styre.

Jeg må også få takke alle de frivillige som bruker fritiden sin å tilrettelegge turneringer, jobber i komiteer, fungere som trenerer eller jobbe med forefallende arbeid i og rundt klubben. Det er rørende å se hvor mye arbeidslyst og iver endel av dere legger ned i Bærum Golfklubb, helt gratis! Dette må vi fortsette med! 

Som jeg sa på åpningsturneringen i år, husk å framsnakk klubben til venner og bekjente. Har du noe du er misfornøyd med, så ta det opp med oss som jobber i klubben. Det er bare vi som kan løse problemer som oppstår, ikke venner og bekjente! 

Tusen takk for meg, dere har alle, på hver deres måte gjort at jeg har hatt fire fantastiske år. 
Med vennlig hilsen 

André Jåtog
Daglig leder 
Bærum Golfklubb