Mange stolte vinnere under årets klubbmesterskap.


Foran fra venstre ( Grethe K Nysveen, Malena S Austerslått, Fredrik Mangset, Brede Kristoffersen, Markus Braadlie og Flemming S Dieserud) ikke tilstede Billie Sørum

Da har vi kåret årets klubbmestere på Bærum Golfklubb. 81 spillere stilte til start fordelt over 8 klasser. Herreklassen, som eneste klasse, gikk 2 runder på lørdag. De andre klassene nøyde som med en runde lørdag og søndag.

Det ble spennende helt til siste putt i flere av klassene.
I junior gutteklassen måtte det til og med omspill til for å kåre en vinner. Markus Braadlie og Fredrik Løwenstein Mangset måtte tusle ned på hull 18 og spille dette hullet en gang til for å få avgjort hvem som var den beste junioren denne helgen. Fredrik viste seg å være den sterkeste og gikk til topps. Vi gratulerer Fredrik som vinner av Junior gutte klassen.


I junior jente klassen besto lederballen av Malena Sævareid Austerslått, Karoline Pedersen og linnea Roka-Aardal. Etter 2 runder var det Malena som viste seg sterkest og vant tislutt med hele 7 slag. Vi gratulerer Malena som klubbmester for jenter junior. Karoline Pdersen fikk 2.plass, mens Linnea tok 3.plassen.


Malena deltok også i dameklassen, her ble hun også for sterk for resten av startfeltet og gikk til topps etterfulgt av Karoline Pedersen. 3.plassen gikk til Kjersti Tubaas. Vi gratulerer!

I herreklassen ble det som sagt spillt 3 runder totalt. Etter lørdagens 2 runder var det en lederball bestående av Markus Braadlie, Fredrik Mangset og Fredrik Ingul som gikk ut på hull 1 på søndag. Markus hadde en ledelse på 5 slag på Fredrik Mangset før finalerunden. Selv om Fredrik spilte en meget god finalerunde ble Markus for sterk og gikk til topps. Han vant tilslutt med kun 2 slag. Sander Øverli Henden leverte også en god siste runde og klatret forbi Fredrik Ingul og knep 3.plassen


I damer senior ble det en kamp helt til siste putt var satt mellom Grethe Kristensen Nysveen og Aina Olsen. Aina hadde en ledelse på 3 slag på Grethe før finalerunden, men når spillerne takket for kampen på hull 18 hadde Grethe sikret seg seieren med en sterk sidte runde. Hun vat tilslutt med 1 slag. Aina fikk da 2.plass, mens Inger Thorp endte på 3.plass.
Gratulerer til Grethe som forsvarte sin KM tittel fra i fjor.


I herrer senior fikk vi faktisk "dansk" seier. Flemming Sloth Dieserud viste meget solid spill begge dager og tok en meget overlegen sier i denne klassen. Flemming vant med hele 6 slag. På plassen bak fulgte Charlie Westrup. 3.plass gikk til Claus Arvesen. Vi gratulerer


I Damer eldre senior fikk vi helgens mest overlegne seier. Billie Sørum gikk til topps og vant med hele 15 slag. 2.plassen gikk til Turid Irene Kristoffersen etterfulgt av Bjørg Else Solberg.
Vi gratulerer Billie med den sterke prestasjonen.

Klassen for eldre senior herrer ble også meget spennende. Her kjempet hele 4 mann om seieren. Og tilslutt var det bare 4 slag som skilte de 4 første plassene. Om det var rutinen fra tidligere KM mesterskap som spillte en avgjørende faktor vet vi ikke, men det var Brede Kristoffersen som tislutt trakk det lengste strådet og vant. 2.plass gikk til Per Stenhamar, 3.plass til Alf Henriksen og 4.plassen gikk til Knut Solberg.


Vi takker for et flott mesterskap. Håper vi sees under KM putting (3.sep) og eller i Caroline Westrup Open (10.sep)


HER KAN DU SE BILDER FRA KM

OG ENDA FLERE BILDER HER