Det ble en meget hyggelig dag og kveld på klubben når styret inviterte klubbens komite medlemmer til golfturnering med middag

Bærum Golfklubb har mange frivillige som gjør en meget bra jobb for klubben. Mange av disse legger ned utallige timer med innsats for de komiteene de representerer. Klubben er avhengige av dere alle! I den anledning inviterte styret alle medlemmene av de ulike komiteene til en festaften med golf og hygge på klubbhuset.  

Lørdag 26 september kl 11 gikk startskuddet for turneringen, en god gammeldags stableford turnering med påfølgende middag var dagens program. 23 spillere stilte til start I et nydelig golfvær.

Etter mye bra spill og veldig tett i toppen, var det Reidar Roen som gikk til helt topps. Han spilte meget stabilt og endte tilslutt med 35 poeng. Han fikk overrakt vandrepokalen fra forrige års vinner Terje Andersen. 

Henning Ott tok 2.plassen også med 35 poeng, men med litt høyere hcp. 

  

3 plassen gikk til Lawrence Keeler med 34 poeng.

På de neste premierte plassene kom :

Geir Allan Andersen 34 poeng
Karen Sørdalen  34 poeng
Steinar Paulsen 34 poeng
Bente Tegner  33 poeng
Erik Pfister  32 poeng 

Longest Drive damer gikk til Inger Torp
Longest Drive Herrer gikk til Henning Ott
Closest to pin tok Lawrence Keeler 

Etter turneringen var det på med finstasen. Restauranten hadde som vanlig forberedt en meget god tre retters middag samt mye godt drikke til deltakerne. Det ble en hyggelig kveld, med mange gode historier og vitser.

 

 Steinar Paulsen var toastmaster for kvelden.

  

Per Kristian Lie hadde et veldig bra innlegg om Bærum Golfklubbs historie. Her var det mye interessant som nok var ukjent for de fleste.

Vi takker alle komite medlemmer for flott innsats gjennom sesongen 2015.

 Her er flere bilder fra kvelden.

 

Takk for en hyggelig kveld!