Brede Kristoffersen pensjonerer seg som kjent våren 2015. Styret har nå funnet Bredes etterfølger.

Som kjent skal Brede Kristoffersen pensjonere seg våren 2015. Styret besluttet derfor sist vår å nedsette en Ansettelseskomite som består av styremedlemmene Grethe Kristensen Nysveen, Terje Andersen og styreleder Halvor Bjerke.

Ansettelseskomiteen mottok nærmere 40 søknader til stillingen som ny daglig leder. Etter omfattende intervjurunder gjennom høsten, presenterte Ansettelseskomiteen to kandidater for styre i styremøte i november. Et samlet styre besluttet å tilby stillingen til Andrè Jåtog. Andrè er 43 år gammel, gift, har to gutter og bosatt på Eiksmarka. Han har bakgrunn fra kreative yrker og har etablert ulike selskaper gjennom årene. Andrè er en ivrig golfspiller og er spesielt opptatt av barn i alle aldre og golf. Han har bla. tatt initiativ til et Barn og Golf prosjekt på Grini Golfklubb som har vist seg meget populært.

Andrè Jåtog vil tiltre i BmGK 1. mars 2015 og vil således ha noen måneders overlapp med Brede. Se for øvrig Andrès presentasjon under.

Med hilsen
Halvor Bjerke
Styreleder

Kjære medlemmer i Bærum Golfklubb

Fredag 14. november, ble jeg tilbudt jobben som leder av Bærum Golfklubb. Det er med en stor porsjon ydmykhet og stolthet (og en ikke ubetydelig porsjon oppspilthet) jeg har takket ja til jobben.

 


Om André Jåtog

Jeg er 43 år, gift, og har 2 barn og 6,6 i handicap. Golfkarrieren strekker seg tilbake til 1976, da mine besteforeldre tok meg med til Løkholmen camping og introduserte meg for minigolfens magiske verden. Det ble etterhvert det eneste jeg gjorde når jeg besøkte besteforeldrene mine, (noe som førte til at bestefar også ble ganske god og vant Løkholmen Open et år jeg ikke deltok.)

Jeg begynte først å spille på ordentlig da jeg tok siviløkonomutdannelse i Glasgow, Skottland. Jeg var såpass overbevist om at dette var noe for meg at jeg kjøpte et fullt sett før jeg i det hele tatt hadde svingt en golfkølle. (I ettertid ser jeg at det kanskje ikke hadde skadet om jeg hadde brukt litt mindre tid på golfbanen og litt mer tid på lesesalen.)

Jeg startet min yrkesaktive karriere med fire år i Stig og Stein Radiobyrå, hvor jeg begynte som prosjektleder og etterhvert ble daglig leder. Deretter jobbet jeg tre år som rådgiver i Bates Reklamebyrå, hvor jeg hadde ansvaret for kunder som f.eks. Telenor Mobil og bilmerket Seat. De siste 12 årene har jeg jobbet som gründer, og jeg har i samarbeid med andre startet og bygget opp tre forskjellige selskaper.

I golfsammenheng er CV-en:

  • Jeg har tatt golftrenerutdanning (Trener 1, sammen med Kjersti Tubaas og Anders Harto fra Bærum).
  • Denne sesongen har jeg jobbet med å implementere et egenutviklet barnegolfprosjekt på Grini GK.
  • Den siste tiden har jeg også inngått i kjerneteamet til NGF/ PGA på PGA-utdannelsen på Elverum.
  • I regi av NGF har holdt foredrag om Golf og religion på Nasjonal Ledersamling (2003).
  • Jeg har jobbet med prosjektet «fra grønt kort til etablert handicap» (NGF 2004).

Om Bærum Golfklubb

Slik jeg ser det er nøkkelfaktorene for at BMGK skal blomstre et godt sosialt miljø, i tillegg til sportslig utvikling hos hvert enkelt medlem.

Jeg tror på en golfklubb der hver enkelt gis muligheten til å bli litt bedre for hvert år. I en idrett som er så målbar som golf, ønsker man som utøver en stadig progresjon. Som spillere vet vi dette intuitivt, og forskning på området bekrefter at dette er tilfelle. Man ønsker å slå litt lenger, putte litt bedre, bli litt bedre på nærspill. Ønsket om å bli litt bedre er det som som driver mange i denne idretten. Om man ikke opplever en utvikling kan man miste motivasjonen – og det ønsker vi ikke.

Miljøet og trivselen på BMGK har jeg selv opplevd at er veldig godt, og sammen ønsker jeg at vi skal utvikle det ytterligere. Det er helt essensielt at medlemmer og gjester trives. Du skal føle deg velkommen, og du skal bli sett. Derfor ønsker jeg at vi skal ha et tilbud som er tilpasset alle aldre; fra nybegynnere til elitespillere, fra barn til pensjonister. Vi har alle ulike sportslige og sosiale behov, både alders- og ferdighetsmessig, og det ønsker jeg at strategien for 2015 skal reflektere.

Om involvering

Jeg starter som leder for Bærum Golfklubb 1. mars 2015. Før den tid skal jeg jobbe sammen med klubben for å utarbeide strategien for 2015. I den forbindelse ønsker jeg innspill fra dere medlemmer, gjerne med konkrete forslag til hva som bør gjøres.

Send meg gjerne en mail på andre@bmgk.no

Jeg kommer helt sikkert til å be dere om hjelp fremover, og det håper jeg dere synes er greit. Jeg kan ikke utrette underverker alene, men 1500 medlemmer kan utrette mirakler, så lenge vi står sammen!

Min visjon er: «Bærum Golfklubb skal bli Norges beste golfklubb å være medlem i!»

Jeg ser frem til å bli kjent med dere!

André Jåtog