Søndag 19.mai er det klart for årets første klubbturnering nemlig Lexus Pink Cup Åpningsturnering - startlisten er klar!

LEXUS PINK CUP ÅPNINGSTURNERING 2019

Klikk her for startliste

Turneringsinformasjon
Åpningsturneringen er vår mest populære og sosiale turnering på klubben. Som i fjor inkluderer vi Pink Cup - så ta på deg noe rosa, bli med oss å støtte kreftsaken! Turnering er lukket for klubbens medlemmer.

Pink Cup er en turnering i regi av NGF der alle norske klubber bidrar med å samle inn penger. Vi vil derfor ha flere inntektsbringende aktiviteter denne dagen som "get beaten by the boss" og "slå sportssjefen". HUSK Å TA MED KONTANTER!

Vi spiller Scramble med 3 tellende utslag - og der alle spillere slår alle slag, det spilles uten HCP da lagene deles inn etter HCP slik at alle lag har det samme antall mottatte slag. De lagene som bare er tre rullerer på å slå det fjerde slaget på hvert hull.
Program
Registrering fra 08:30
Shotgun start 10:00.
Premieutdeling med loddtrekning og servering 15:00

Møt opp i god tid for registrering i proshop. Etter turneringen blir det felles bespisning i kafeen, og loddtrekning. Sett av god tid da det erfaringsmessig kan ta litt ekstra tid. 

Startavgift (betales ved registrering i proshop)
Kr. 300,- pr. deltager inkl. mat & kaffe. Går uavkortet til Kreftforeningen.
Annen drikke kommer i tillegg.

Påmeldingsfrist 16. mai kl 23:59

PÅMELDING KNAPP DELTAGER.png

Turneringsansvarlig: 
Marius Thorp - 959 60 556 - marius@bmgk.no

Åpningsturnering.jpg