Det ble en hyggelig dag på Bærum Golfklubb når Dubai Open 2015 gikk av stabelen. Reidar Roen gikk til topps og kan glede seg over tur til Dubai november 2015

Fra venstre: Egil Arneberg, 3.plass, Reidar Roen 1.plass, Svein Sørheim 2.plass

Etter å ha fått en hyggelig liten "godtepose" fra arrangøren ved registrering gikk 48 spillere ut på sine starthull. Mange hadde nok allerede drømt seg til Dubai natten før og skuldrene var kanskje noe høye på første utsalg ( eller hva Terje A?)

48 startende fikk smake på både regn, vind, sol og grillpølser underveis i turneringen.
På hull 10 var det satt opp closest to pin konkurranse og hole in one premie. Alle som traff greenen fikk også en liten premie. Ikke uventet ble hole in one premien ikke uttdelt denne gangen, men Aina Olsen var fryktelig nære, ballen var så og si i hullet, men fant en spenstig vei opp igjen. Ballen ble heldigvis liggende så nære at Aina tok closest to pin konkurransenSpillformen i selve turneringen var netto slag-golf, en spillform som åpner for at alle, både høye og lav handikapere kan gå til topps på en god dag. I delvis tøffe forhold var derfor imponerende godt spill av mange, og Reidar imponerte mest og gikk til topps med solide 69 slag netto. Vi gratulerer Reidar og ønsker han en god til til Dubai hvor han får oppleve finalen på Europa touren "Race to Dubai" og ikke minst spille på fantastiske baner i turneringer mot andre vinnere av Dubai Open i norge, Sverige og Danmark.Pressen skulle ha sitt og Reidar stilte selvsagt opp :)

Vi takker alle for en fantastisk fin turnering og minner samtidig om Nordea Pair førskommende søndag. Finn deg en makker og meld dere på i Golfbox.

Her er noen flere bilder fra turneringen