Som vanlig arrangeres det skiskole for barn her på Bærum Golfklubb. Våre medlemmers barn og barnebarn får egen Bærum Golfklubb pris på kr 1.000.


Eventyrskiskolen i Lommedalen har skapt skiglede for barn siden 1980. Vi har sett utallige barn med roser i kinn og glitrende øyne som gradvis mestrer skiene i skileik. Grunnleggeren av Eventyrskiskolen i Lommedalen, Kirsti Friid Fladeby har idrettsfaglig bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole, og er skiinstruktør fra Skiforeningen og Norges Skiforbund.

Kirsti har også vært med på å utvikle begrepet "skileik" på landsbasis. Hennes datter Tiril Friid-Hauglund er utdannet skileikinstruktør og har tidligere drevet aktivt innen både langrenn og telemark. Vi holder til på Bærum golfklubb i Lommedalen som er optimalt for skileik. Det er et godt tilrettelagt og flott område, og vi får hjelp til preparering av Bærum kommune. Vi er eksklusive i den forstand at vi har en og en barnegruppe alene på ski, det skaper oversikt og trygghet. Vi har fulgt små skistjerner i generasjoner, og synes det er veldig hyggelig at de som selv gikk på skiskolen da de var barn, nå tar med seg sine egne barn til oss!

Vi har både helgekurs for 4, 5 og 6-åringer, samt kurs for barnehager og SFO i ukedagene. Sistnevnte kan ta kontakt for pristilbud på kirsti@norvis.no

Mer info og påmelding finner du her.

Visste du at

Bærum Golfklubb har to typer medlemskap. Et medlemskap for deg som spiller mye og vil ha fri tilgang på banen når det passer deg. Og et annet medlemskap for nybegynneren, barn og unge samt dere som i dag er medlemmer av andre klubber langt unna der du bor. Meld deg inn i dag og bli en del av vårt gode og hyggelige miljø i en klubb nær der du bor- GOLF ER GØY!

Les mer »