Turneringskomiteen og klubben har evaluert fjorårets sesong og sammen laget et turneringsprogram for den kommende golfsesongen.

Mange av klubbens medlemmer ser frem imot golf og turneringssesongen på Bærum Golfklubb. Komiteen, sammen med klubben, har nå satt opp turneringsprogrammet for den kommende sesongen.

Damedag, Senior Herre, Herreserie og SeniorMix vil fortsette på de samme tidspunktene som tidligere år, samtidig vil bedriftsturneringer fortrinnsvis holdes på torsdager.

Det blir noen endringer på klubbturneringene fra 2018. Etter lav deltagelse i Bærum Open og La Manga Cup har disse to turneringene blitt slått sammen til en stor turnering hvor vinnerne får en langweekend reise til La Manga i Spania. Åpningsturneringen fortsetter i samarbeid med Pink Cup, Generasjonsturneringen og Parturneringen blir fortsatt i finne på programmet sammen med Avslutningsturneringen.

KLIKK HER FOR OVERSIKT OVER TURNERINGER OG PROGRAMMET FOR 2019.

Schiager Pairs, som var en stor suksess ifjor, endrer navn til Schiager-Thorp Pairs da Knut får med seg vår nye Sportsjef og Æresmedlem Marius Thorp på laget i arrangeringen av denne turneringen. Det vil bli en fantastisk turnering med masse fine premier å kjempe om.

I midten av august skal også klubben være vertskap for en nyvinning i turneringssammenheng i Norge. Østlandstour Coca Cola Team Event arrangeres 17-18. august. En lagturnering (2 manns lag) med en brutto og nettoklasse, hvor mange av klubbens medlemmer også kan være med.

Klubbmesterskapet i putting er berammet til 15. september og selve Klubbmesterskapet er lagt til siste helgen i august.

Vi gleder oss til ny turneringssesong på BMGK!

NB! Endringer frem mot baneåpning kan forekomme. Følg med i GolfBox.

KLIKK HER FOR OVERSIKT OVER TURNERINGER OG PROGRAMMET FOR 2019.