Det ble en fuktig og kald dag for spillerne under årets åpningsturnering. Men humøret var allikevel på topp hos samtlige. Restauranten stilte som vanlig med god mat etter turneringen.

94 spillere stilte til start under årets først turnering. Som vanlig ble det spilt Texas scramble og spillerne fordelte seg utover banen klare for shotgunstart kl 09:00

I løpet av dagen fikk spillerne føle på kroppen at sommervarmen enda ikke har kommet til Lommedalen. Regn og vind og 6-7 grader gjorde at mange hutret og frøs underveis. Men  spillerne klarte alikevel å holde et imponerende godt humør.

Etter runden ble det servert nydelig Hjorte gryte i klubbhuset. Restauranten leverte igjen, som vanlig, meget god mat. Takk skal dere ha.

I selve turneringen ble det meget gjevnt. Vinnerlaget spilte på 71 slag, mens hele tre lag endte på 73 slag. Disse måtte skilles på resultatet fra de siste 9 hullene.
Vinner laget ble i år "Team" Geir andersen, vi gratulerer med solid spill i tunge forhold.
Fra venstre: Catarina Haugen, Geir Allan Andersen, Gunnar Bøe og Eystein Westgård

Under ser du resten av lagene som fikk premie denne gangen:
Bredes avskjedsturnering
Etter turneringen fikk Brede Kristoffersen noen meget fortjente og veltalte ord fra klubbens styreformann Henning Molander Ott. Brede går som kjent av med pensjon og er nå inne i sin siste uke som ansatt i Bærum Golfklubb. Hele klubben takker Brede for sin flotte innsats gjennom de siste 14 årene som daglig leder for klubben.


Takk for innsatsen Brede :)