Har du noen, som ikke er medlem i en klubb, du ønsker å ta med deg opp på Bærum GK og ta med deg ut på en 9 hulls runde?

Alle medlemmer av en golfklubb kan invitere en ikke-golfer/en som ikke er medlem i noen klubb til en nihullsrunde på hjemmeklubben. Runden er kostnadsfri, men prøvespilleren må legge igjen kontaktinformasjon slik at klubben kan ta kontakt i etterkant.

LES MER OM TA MED EN VENN HER!

Optimalt kan medlemmet og vennen booke tid når som helst, og det reserveres en starttid kun for disse to. Runden kan kun bestilles av et BMGK medlem – som ønsker å ta med seg en venn

Så enkelt gjøres det:
Medlemmet ringer klubben og avtaler en tid.          Klubben reserverer ballen.

Ved oppmøte fyller medlemmet ut «Ta med en venn»-blanketten som klubben har fått tilsendt fra NGF. Denne fungerer som en slags greenfeebillett. Vi venter på materiell og setter i gang med kampanjen når vi mottar dette.

Medlemmet og vennen spiller en nihullsrunde. Alle smiler - vennen oppdager gleden med golf.

Klubben tar kontakt med vennen i etterkant med tilbud om nye aktiviteter/videre oppfølging.

Litt mer utfyllende:
Ved oppmøte tas medlemmet og vennen imot på vanlig måte. Medlemmet henvender seg i proshop og fyller ut «Ta med en venn»-blanketten som klubben har fått tilsendt sammen med markedsmateriellet, og fyller ut denne og leverer til proshoppen. Vennnen får en pegg/greengaffel pakke + 1 pollett til driving rangen.

Medlemmet og vennen spiller en nihullsrunde (18 kan fort bli veldig mye første gang). Underveis passer medlemmet på at de holder tempoet og/eller slipper andre igjennom om nødvendig. Men viktigst av alt – de har en hyggelig runde på banen. Kampanjen gjelder kun for 9 hull.

I etterkant kontakter klubben vedkommende med tilbud om videre oppfølging. Det kan være en ny runde på banen, en protime sammen med vennen, tilbud på nybegynnerkurs, invitasjon til fellestrening, eller andre tilbud klubben måte ha. medlemskap eller VTG.

Bli med og ta med en venn!