Lei av å betale en stor faktura en gang per år? Under finner du betingelsene for medlemskap - betal pr. mnd.

I Bærum Golfklubb tilbyr vi månedsbetaling. Dette forutsetter at du aktiverer avtalegiro i din nettbank. Månedsbeløp reguleres hvert år etter årsmøtet i februar. Innmeldingsavgift tilkommer. 

Dette får du som hovedmedlem: 
Fritt spill på hoved- og korthullsbanen. Ta med gjester til kr. 450 pr. person. Du kan ta med inntil 3 personer i samme ball som deg. Ordinær greenfee er kr. 600.

Mulighet til å kjøpe ubegrenset spill på Haga Golfklubb og/eller Tyrifjord Golfklubb.

Les mer om fordelene som hovedbanemedlem

Prisene for medlemskap ved å benytte månedlig betaling er som følger: (Alderskategoriene gjelder fra og med/til og med det året man fyller).

Aktive voksne 27-100 år

kr.   675 pr mnd.

Eldre ungdom 22-26 år

kr.   350 pr. mnd.

Ungdom  19-21 år

kr.   300 pr. mnd.

Familiemedlemskap (2 voksne og 1-3 barn t.o.m året man fyller 26 år)       

kr. 1.400 pr. mnd.          

Familiemedlemskap (2 voksne og 4-6 barn t.o.m. året man fyller 26 år)

kr. 1.600 pr. mnd.

Golf skal være gøy, enkelt og til en overkommelig pris på Bærum Golfklubb! 

Innmelding hovedbanen

Ønsker du Bærum som din hjemmeklubb?

Hvis du er under 18 år:

Betingelser
Medlemskapet løper og fornyes automatisk hvert år dersom du ikke har meldt deg ut av klubben innen 31.12. En eventuell utmelding må skje skriftlig på mail til bmgk@bmgk.no.  

Benytter du deg av månedlig betaling og velger å si opp innen 31.12., har du ikke mulighet til å velge månedlig betaling året etter. 

Første månedsfaktura mottar du per mail basert på typen medlemskap du velger. Fakturaen betaler du som vanlig i nettbanken. Når den er betalt, søker du opp Bærum Golfklubb i nettbanken din, og legger inn AVTALEGIRO referansen – den finner du på fakturaen. Da trekkes du automatisk hver mnd. Dersom du ønsker å betale én gang i året, skriver du det under kommentarer i innmeldingsskjema.