Lei av å betale en stor faktura en gang per år?

For mange av oss er en stor regning en gang per år noe som skaper ubehag. Lønn kommer vanligvis en gang per måned, derfor blir det enklere også at kostnader kommer en gang per måned. 

Nå har vi laget en løsningen. Betal kr. 670 per måned og få alle rettigheter som hovedmedlem på Bærum Golfklubb. Medlemskapet blir trukket løpende med de samme betingelsene som et vanlig medlemskap. Dersom det er første gang du melder deg inn i Bærum Golfklubb må du i tillegg betale en engangs innmeldingsavgift  på kr. 2 500. Ordinær pris for innmelding er kr. 7 500.

Golf er morsommere sammen med venner, derfor får du ved tegning av medlemskap og frem til 31. desember, 2 greenfeebilletter i pakken. 

Dette får du som hovedmedlem: 
Spill så mye og så ofte du vil på hovedbanen på Bærum Golfklubb. Ta med deg så mange gjester du vil på hovedbanen for kun kr. 450 per person, ordinær greenfee er kr. 600/650 (gjelder primetime helg 07-12).

Mulighet til å kjøpe ubegrenset spill på Haga Golfklubb og/eller Tyrifjord Golfklubb

Ubegrenset bruk av driving rangen for kr. 400 per år.
Ubegrenset bruk av korthullsbanen på Bærum Golfklubb. 

Her kan du lese om alle medlemsfordelene til hovedmedlem.

Prisene for medlemskap ved å benytte månedlig betaling er som følger: (Alderskategoriene gjelder fra og med/til og med det året man fyller.)

Aktive voksne 27-100 år

kr.   670 per mnd

Eldre ungdom 22-26 år

kr.   350 per mnd

Ungdom  19-21 år

kr.   300 per mnd

Familiemedlemskap             

kr. 1.370 per mnd          

(2 voksne og inntil 3 barn opp til og med 26 år)

 

Golf skal være gøy, enkelt og til en overkommelig pris på Bærum Golfklubb! 

Innmelding hovedbanen

Ønsker du Bærum som din hjemmeklubb?

Hvis du er under 18 år:

Betingelser
Medlemskapet løper og fornyes automatisk hvert år dersom du ikke har meldt deg ut av klubben innen 31.12. En eventuell utmelding må skje skriftlig på mail til bmgk@bmgk.no.  

Benytter du deg av månedlig betaling og velger å si opp innen 31.12., har du ikke mulighet til å velge månedlig betaling året etter. 

Første månedsfaktura mottar du per mail basert på typen medlemskap du velger. Fakturaen betaler du som vanlig i nettbanken. Når den er betalt, søker du opp Bærum Golfklubb i nettbanken din, og legger inn AVTALEGIRO referansen – den finner du på fakturaen. Da trekkes du automatisk hver mnd. Dersom du ønsker å betale én gang i året, skriver du det under kommentarer i innmeldingsskjema.