Bærum Golfklubb takker alle våre samarbeidspartnere. Vi er stolte av å ha dere med på laget. Vi utvikler klubben, banen og servicen så godt vi kan hele tiden og er avhengig av dere for å kunne gjøre dette på et så høyt nivå som mulig.

TT Elektro AS  ble etablert i 1987. Før det var vi en del av Lommedalens Elektriske AS som ble etablert i 1958. Vi er i dag en moderne bedrift med 15 ansatte og medlem av Elfag, Norges største elektrikerkjede.
I 2008 flyttet vi inn i nye moderne lokaler i Lommedalsveien 230.

Våre ansatte er høyt kvalifiserte og vi bestreber optimal kvalitet i alle oppdrag. Vi utfører både sterk- og svakstrøms-installasjoner og skreddersyr alle løsninger.

Vi gir deg som Bærum Golfklubb medlem hyggelige priser når du trenger elektriker.  Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat
www.ttelektro.no Norconsult
 er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgivere rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, og har gjennom lang erfaring bygget opp et solid fundament som en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Årlig utfører Norconsult et stort antall oppdrag både i privat virksomhet og i offentlig forvaltning i inn- og utland. Flere av disse er store og langvarige prosjekter der flerfaglig laginnsats dominerer, mens andre kan være små, kortvarige studier og forprosjekter der spisskompetanse og rådgivererfaring er dominerende innsatsfaktorer.
www.norconsult.noEPiServer
 leverer produkter og tjenester som skaper forretningsverdi gjennom engasjerende løsninger i digitale kanaler.EPiServer ble startet i 1994 og er et svensk programvareselskap som utvikler og distribuerer programvaren EPiServer. Vi er sertifisert gullpartner med Microsoft og har hatt trippel A (AAA) rating hos Dun & Bradstreet i Sverige siden 2000. EPiServer er representert med kontorer i Australia, Danmark, Finland, Nederland, Norge, Storbrittania, Sør Afrika og USA.

Alt salg foregår via mer enn 500 sertifiserte partnere på verdensbasis. Våre partnere er valgt fordi de besitter unik kompetanse og hjelper deg med alle faser i et webprosjekt.

I tillegg til produkutvikling tilbyr EPiServer også kurs og driftstjenester.
www.episerver.noKolsås Rør
 ble etablert av Kim Jensen og Freddy Dittmann 2004. Begge er både eiere og jobber i selskapet. Selskapet består i dag av 6 rørleggere. Kolsås Rør er en sertifisert mesterbedrift, som kan løse alle typer av VVS-oppdrag. Vi håndterer alt fra tradisjonell service på eksisterende installasjoner, til realisering av nybygg.
Foruten vanlig rørleggerarbeid, håndterer Kolsås Rør befaringer, anbudsberegninger og annet forefallent arbeid.Trenger du hjelp av en rørlegger ta kontakt med Kolsås Rør AS.
www.kolsasror.no