Bærum Golfklubb takker alle våre samarbeidspartnere. Vi er stolte av å ha dere med på laget. Vi utvikler klubben, banen og servicen så godt vi kan hele tiden og er avhengig av dere for å kunne gjøre dette på et så høyt nivå som mulig.


Statoil og Bærum Golfklubb har samarbeidet i mange år og vi som klubb er meget fornøyde med å ha landets største selskap med på laget.
Statoil er et internasjonalt, integrert energiselskap med base i Norge. Statoil driver forretningsvirksomhet i 36 land og har sitt hovedkontor i Norge. De har over 20.000 ansatte over hele verden og er børsnotert i New York og Oslo.
www.statoil.com


Kredinor skaper verdier gjennom utvikling av løsninger,nærhet til kunden, engasjement og profesjonalitet.

Vår misjon
Vi skaper gode forretningsprosesser som gir lønnsomhet og sunne økonomiske forhold i næringslivet.

Våre verdier
Løsningsorientert
Engasjert
Respektfull
Profesjonell

Verdiene reflekterer hva som skal kjennetegne Kredinor. Vi skal være løsningsorienterte og proaktive for å finne de rette løsningene for våre kunder og deres kunder. Gjennom en tilnærming preget av respekt og åpen dialog skal vi styre vår kommunikasjon og våre handlinger slik at vi ivaretar den enkeltes integritet. Vi skal engasjere oss og være enkle for kundene å forholde seg til i alle situasjoner. Vi skal være profesjonelle gjennom å være forutsigbare og ryddige i alle forhold slik at det aldri gir noen tvil rundt integritet og saklighet.Santander Consumer Bank AS
er eiet av Santander Consumer Finance, som inngår i Grupo Santander, en av verdens 4 største finansinstitusjoner. Santander Consumer Finance er blant de ledende i Europa innen bil- og forbruksfinansiering. Selskapet er representert i 14 land i Europa. Norden er definert som et satsningsområde.

Santander Consumer Bank AS har som mål å være et av de ledende selskaper i Norden. Selskapet har 550 ansatte i Norge, Sverige,Finland og Danmark og en forvaltningskapital på NOK 57 mrd.
https://www.santander.no/


Norwegian Broker er ett av de ledende forsikringsmeglerhus i Norge, og det største norskeide.
Våre oppdragsgivere er mellomstore og store bedrifter, organisasjoner og sammenslutninger av slike i Norge og Norden.

Norwegian Broker er en uavhengig rådgiver, som sammen med vårt "søsterselskap" Norwegian Claims Link, kan tilføre våre oppdragsgivere betydelig merverdi gjennom innovasjon, kontroll over risikoforholdene, styrket forhandlingsposisjon og betydelig utvidet konkurranse.
www.norwegianbroker.no


Budstikka.Media
er et sterkt lokalt forankret mediekonsern som holder til i Asker og Bærum. Hovedvirksomhetsområdet er avisen Budstikka og nettstedet Budstikka.no. Den første avisen ble trykket den 10. desember 1898 og aksjeselskapet Asker og Bærums Budstikke AS ble stiftet i 1913.

I dag består konsernet av ca. 116 ansatte. Omsetningen i 2011 var på 196 millioner kroner. Offisielt opplag for avisen Budstikka var 24.761 i 2011. Selskapets visjon er å skape bankende hjerter for Asker og Bærum.
www.budstikka.noTT Elektro AS
 ble etablert i 1987. Før det var vi en del av Lommedalens Elektriske AS som ble etablert i 1958. Vi er i dag en moderne bedrift med 15 ansatte og medlem av Elfag, Norges største elektrikerkjede.
I 2008 flyttet vi inn i nye moderne lokaler i Lommedalsveien 230.

Våre ansatte er høyt kvalifiserte og vi bestreber optimal kvalitet i alle oppdrag. Vi utfører både sterk- og svakstrøms-installasjoner og skreddersyr alle løsninger.

Vi gir deg som Bærum Golfklubb medlem hyggelige priser når du trenger elektriker.  Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat
www.ttelektro.noNorconsult
er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgivere rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, og har gjennom lang erfaring bygget opp et solid fundament som en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Årlig utfører Norconsult et stort antall oppdrag både i privat virksomhet og i offentlig forvaltning i inn- og utland. Flere av disse er store og langvarige prosjekter der flerfaglig laginnsats dominerer, mens andre kan være små, kortvarige studier og forprosjekter der spisskompetanse og rådgivererfaring er dominerende innsatsfaktorer.
www.norconsult.noEPiServer
leverer produkter og tjenester som skaper forretningsverdi gjennom engasjerende løsninger i digitale kanaler.EPiServer ble startet i 1994 og er et svensk programvareselskap som utvikler og distribuerer programvaren EPiServer. Vi er sertifisert gullpartner med Microsoft og har hatt trippel A (AAA) rating hos Dun & Bradstreet i Sverige siden 2000. EPiServer er representert med kontorer i Australia, Danmark, Finland, Nederland, Norge, Storbrittania, Sør Afrika og USA.

Alt salg foregår via mer enn 500 sertifiserte partnere på verdensbasis. Våre partnere er valgt fordi de besitter unik kompetanse og hjelper deg med alle faser i et webprosjekt.

I tillegg til produkutvikling tilbyr EPiServer også kurs og driftstjenester.
www.episerver.noKolsås Rør
ble etablert av Kim Jensen og Freddy Dittmann 2004. Begge er både eiere og jobber i selskapet. Selskapet består i dag av 6 rørleggere. Kolsås Rør er en sertifisert mesterbedrift, som kan løse alle typer av VVS-oppdrag. Vi håndterer alt fra tradisjonell service på eksisterende installasjoner, til realisering av nybygg.
Foruten vanlig rørleggerarbeid, håndterer Kolsås Rør befaringer, anbudsberegninger og annet forefallent arbeid.Trenger du hjelp av en rørlegger ta kontakt med Kolsås Rør AS.
www.kolsasror.no