Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill.

Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill. Kurset er obligatorisk dersom en ønsker å spille på en golfbane, i tillegg til at en må være medlem i en golfklubb. Du kan lese mer om Veien til golf på Norges Golfforbunds sider (http://www.vtg123.no). 

Det er viktig å få rekruttert nye golfspillere til klubben, uavhengig om de er 8 år eller 80 år. Her har du som medlem et ansvar! I år har vi lagt opp til nybegynnerkurs hver helg fra slutten av april til slutten av juni.

Spill & Grill med Jan fortsetter!
Vi fortsetter med spill & grill på korthullsbanen hver tirsdag etter sesongåpning av korthullsbanen. Her inviteres alle nybegynnere, og andre som er interessert i golf til å spille sammen med likesinnede hver uke.

Vi vet jo alle som spiller golf at det kan være vanskelig og skremmende å gå ut på hovedbanen. Derfor har vi laget spill på tirsdager fra kl. 1800 - 2000 på en mye mindre skremmende måte, slik at man blir trygg på både spillet, regler og hvordan man opptrer på banen. Vi vil spille morsomme spilleformer som scramble, best ball osv på onsdager. Hele seansen avsluttes med pølsegrilling. 

Det er Jan Skyldsrud, trener 1 utdannet gjennom NGF, som har ansvaret hver tirsdag for spill og grill. Har du spørsmål så ta kontakt med han på mail,  jan@bmgk.no

Bærum Golfklubb arrangerer VTG kurs i samarbeid med Schiager Golf gjennom hele sesongen. 

Hva kan du forvente deg av et VTG kurs?

  • Minimum 12 timer med et variert kurs som inkluderer mye praktisk trening og spill på banen.
  • Et utfyllende kursmateriell som hjelper deg til å forstå golf bedre.
  • Treningsveiledning fra klubbens dyktige instruktører.
  • Bli kjent med nye golfere i et sosialt klubbmiljø.
  • Oppfølging etter endt kurs slik at du får hjelp til å bli en bedre golfer.

Alle kurs begynner 09:00 og slutter 15:00 begge dager.

Kurs #1 - Lørdag 09 & Søndag 10. mai
Kurs #2 - Lørdag 23 & Søndag 24. mai
Kurs #3 - Lørdag 30 & Søndag 31. mai
Kurs #4 - Lørdag 06 & Søndag 07. juni
Kurs #5 - Lørdag 13 & Søndag 14. juni
Kurs #6 - Lørdag 20 & Søndag 21. juni

Kurs etter sommeren kommer her når det er klart.

PÅMELDING KNAPP DELTAGER.png

Pris og påmelding
Adresse til Bærum Golfklubb

Hellerudveien 51, 1350 Lommedalen (her finner du en veibeskrivelse)
+47 67 87 67 00

Kurset koster kun kr 1 490,- og gir deg alt du trenger av teoretisk og praktisk introduksjon for komme i gang med golf.  

Medlemskap i Bærum Golfklubb?
Når kurset er gjennomført trenger man golf medlemskap. Alle som har tatt kurs må altså melde seg inn i en golfklubb for å få lov å spille golf, dette er bestemt av Norges Golfforbund.

Vi ønsker selvfølgelig deg som medlem av vår klubb etter du har tatt kurset. Vi har to typer medlemskap, hovedmedlemskap og korthullsbane medlemskap. 

For mer informasjon om medlemskap klikk her!