Golf er verdens beste idrett på rekruttering av nye mennesker til sporten, men verdens dårligste på å ivareta dem!

Dette kan ikke vi i Bærum være bekjent av, derfor start vi prosjektet «Spill og Grill med Jan» i 2018. Et prosjekt som har som mål å hjelpe deg, slik at du både blir kjent med golf og med mennesker i klubben, mennesker som er litt lik deg selv.  
 
Hver tirsdag fra kl. 1800 - 20 00 inviteres du, helt gratis, til golfspill sammen med oss. Vi har holdt av korthullsbanen bare for deg og vi spiller lagspill, med andre fra klubben som er på samme ferdighetsnivå som deg. Noen ganger i løpet av sesongen så tar vi også med trenere fra klubben som bruker noe av tiden på tirsdagene til å ha litt tips og triks som du kan ha brukt for. 
 
 Hovedansvarlig for dette prosjektet er Jan Skydsrud. Han har hver tirsdag med seg frivillige fra klubben som er der for å hjelpe deg. 
 
Etter at vi har spilt griller vi litt pølser på terrassen på klubbhuset. 
 
Det er mange som har spurt oss om de kan ta med venner, som ikke tidligere har spilt golf eller venner som har spilt med «falt av lasset». Det er selvfølgelig veldig hyggelig. Bare ta dem med. Vi har alt av utsyr hos oss, så det er bare å låne dersom man ikke har eget utstyr. 
 
Hold av tirsdager, da er det golf i fokus! Har du spørsmål kan du ta kontakt med Jan på mail, jan@bmgk.no eller mobil 459 14 348 
 
Spill og Grill med Jan 

- golf er ikke alvorlig, golf er gøy! -