Bli med Knut og Fredrik til Mauritius

Infokveld 28. juni kl 19:00 - Bærum GK
Fredrik og Knut inviterer til infokveld om reiser høst og vår-turer de er i gang med å planlegge. Alle som kommer på info-kvelden er med i trekkingen av gavekort på golfreiser samt att det bys på kaffe og bolle. 

Pris kr. 36 500.- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyreise med Turkish Airlines fra Oslo til Mauritius via Istanbul t/r
  • Mat & drikke samt 30 kg bagasje + golfbag og håndbagasje på flyet
  • Transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 10 netter i Deluxe Garden view dobbeltrom på Hertage Awali Golf & SPA Resort*****
  • All Inclusive på hotellets restauranter fra ankomst til avreise
  • 18 hulls greenfee hver dag på Heritage Awali Golf Club
  • Ubegrenset spill på Par 3 hullsbanen
  • 1 SPA behandling i løpet av oppholdet
  • Mange ulike aktiviteter både på lands og til vanns

Heritage Awali Golf & Spa Resort *****
Hvis man er ute etter en All Inclusive Resort på Mauritius så trenger man ikke se lenger enn til Heritage Awali Golf & Spa Resort. Det ligger på sørsiden av Mauritius mellom krystalklare lagooner og grønne åsrygger – et helt fantastisk sted!

Resorten tilbyr ikke bare en kjempefin golfbane, men også en avslappet atmosfære, mange aktiviteter bade på land og til vanns i tillegg til underholdning. Hotellet gir et fasinerende kulturelt innblikk i den Afrikanske arven med etnisk og elegant utsmykking. “Awalibetyr tilbake til røttene noe man får følelsen av på Resorten. Det magiske med stedet er at det har den perfekte balansen mellom luksus, enkelhet og vennlighet fra betjeningen.

Golfbanen er noe helt for seg selv og har arrangert flere Europatour turneringer og VM for amatører. Banen er alltid i flott stand og man blir ikke lei av å spille banen da den alltid byr på nye utfordringer. Enhver spiller får noe å bryne seg men det er likevel en hyggelig bane som alle vil like. Det er også en fin Par 3 bane og gode treningsfasiliteter på Heritage Golf Club.

Hotellet har 160 rom hvor de fleste er Deluxe roms på 52 kvm. Alle rommene er utstyrt slik man forventer av et 5-stjerners hotel og har fri minibar som fylles på hver dag. Heritage Awali Resort er kjent for sin meget gode All Inclusive, den får man nyte fra ankomst til avreisen om kvelden. Det er veldig mange ulike restauranter og barer å velge mellom med mat fra alle ulike verdenshjørner.

Spa Seven Colours sprer seg ut over 3000 kvm og har 18 behandlingsrom, dampbad, badstu, hammam, vichy dusjer, vitalitets- og kjølebasseng, samt en restaurant med energimat. Her er det en fri behandling inkludert i løpet av oppholdet.

Har du spørsmål ta kontakt med Knut Schiager (908 56 501 / knut@bmgk.no) eller Fredrik De Sousa  (463 20 597 / fredrik@bmgk.no).

For påmelding kontakt Christian Berg på e-post cberg@golfbreaks.com, eller mobil 928 08 800.

Knut og Fredrik til Mauritius 1.jpg
Knut og Fredrik til Mauritius 2.jpg