Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill.

Veien til golf er Norges Golfforbunds opplegg for nybegynneropplæring i Norge. I forholdt til tidligere Grønt-kortopplæring er det nå ingen teoretisk prøve eller oppspill. Kurset er obligatorisk dersom en ønsker å spille på en golfbane, i tillegg til at en må være medlem i en golfklubb. Du kan lese mer om Veien til golf på Norges Golfforbunds sider (http://www.vtg123.no). 

Det er viktig å få rekruttert nye golfspillere til klubben, uavhengig om de er 8 år eller 80 år. Her har du som medlem et ansvar! Vi lagt opp til nybegynnerkurs (vtg) hver helg fra slutten av april til slutten av juni. 
Prisen er kr. 1295 og inkluderer 12 timer. 
Nytt av sesongen er at vi hver onsdag fra sesongstart har spill og grill på korthullsbanen. Her inviteres alle nybegynnere og andre som er interessert i golf til å spille sammen med likesinnede hver uke. Vi vet jo alle som spiller golf at det kan være vanskelig og skremmende å gå ut på hovedbanen. Derfor har vi laget spill på onsdager fra kl. 1800 - 2000 på en mye mindre skremmende måte, slik at man blir trygg på både spillet, regler og hvordan man opptrer på banen. Vi vil spille morsomme spilleformer som scramble, best ball osv på onsdager. Hele seansen avsluttes med pølsegrilling.

Har man tatt nybegynnerkurs på klubben eller er ny i golfen er man velkommen hver onsdag. Det er Jan Skyldsrud, trener 1 utdannet gjennom NGF, som har ansvaret hver uke for spill og grill. Har du spørsmål så ta kontakt med han på mail, jan@bmgk.no

Bærum Golfklubb arrangerer VTG kurs i samarbeid med Schiager Golf gjennom hele sesongen. 

Hva kan du forvente deg av et VTG kurs?

  • Minimum 12 timer med et variert kurs som inkluderer mye praktisk trening og spill på banen.
  • Et utfyllende kursmateriell som hjelper deg til å forstå golf bedre.
  • Treningsveiledning fra klubbens dyktige instruktører.
  • Bli kjent med nye golfere i et sosialt klubbmiljø.
  • Oppfølging etter endt kurs slik at du får hjelp til å bli en bedre golfer.Videre til "kursprogram, priser og påmelding"