Her er en presentasjon av sesongens trener-team på Bærum GK.

Knut Schiager
knut@bmgk.no

Knut Schiager vil være vår headpro i klubben. Knut har vært medlem i Bærum Golfklubb siden 1992 og har spilt på det norske landslaget fra 1995 – 2001.
Han ble profesjonell golfspiller i 2002, og har i all hovedsak spilt på Nordic League (Danmark, Sverige og Norge), og har meget bred erfaring på konkurransegolf og hvordan man skal takle en slik hverdag.
Knut er utdannet PGA trener, og har jobbet som pro siden 2007! Han jobbet på Bærum fra 2007 – 2012, før han begynte som headpro på Drammen GK i 2013 og i 2016 startet han sitt nye eventyr med å opprette Schiager Golf AS, som da drev proshopen, frontdesk og undervisningen på Drammen GK.
Knut sitt firma har fra i år tatt over proshopen, frontdesk og all undervisning her på Bærum GK. Han er veldig glad for å være ”hjemme” igjen i Lommedalen.
 
Knut Schiager sitter også i styret i PGA Norge, noe som er trenernes egen organisasjon og han ser det som ekstremt viktig å få lov til å være med å videreutvikle PGA Norge!

Fredrik de Sousa
fredrik@bmgk.no

Fredrik de Sousa begynner å bli et kjent fjes på Bærum Golfklubb og kommer også i år til å jobbe som pro og i shoppen/ med utstyr.
"For de som ikke kjenner meg helt enda, så er jag 27 år och kommer ifra en golf-familj nede i Skåne. Har i princip växt upp med golf og tok green card når jag var 4 år gammal, har sedan dess varit aktiv inom golf og spilt på internationell nivå i flere säsonger innan jag genom Pga-utbildningar gått in på tränarsidan. Har etter jobb på hjemmeklubben Wittsjö Gk jobbet på Bærum Gk siden jag kom till Norge, høsten 2014.  Kommer genom säsongen vara till förfogande för allt fra: protimer, div kurser, i shopen, custom fittings m.m. Hälsar alla, bekanta som nya ansikten, varmt välkomna till en ny fantastisk säsong, vi sees på Bærum Golfklubb."

 

 

Marcus Thim

Marcus Thim er 38 år, svensk og har 15 års som instruktør  Han har jobbet på Asker som head pro og Sportssjef på Atlungstad Golfklubb i to år. Marcus har en meget sterk golffaglig bakgrunn, inkludert utdannelse fra prestisjetunge akademier og miljøer. Han har god erfaring med å jobbe med spillere både på junior og elitenivå, inkludert spillere på både Europa Tour og Q-Schools nivå. Som person er Marcus positiv og utadvendt, og kjent for å være en meget dyktig pedagog.


I tillegg har vi 7 trener 1 ressurser, frivillige trenere, som skal jobbe med egne grupper gjennom hele sesongen. Disse trenerne er Nils Otto Bergseng, Kristin Anchersen, Marilene Lysholt, Magnus Nysveen, Kjell Boger, Lasse Røren Andersen og Håkon Hole.