Knut Schiager
Knut Schiager vil være vår headpro i klubben. Knut har vært medlem i Bærum Golfklubb siden 1992 og har spilt på det norske landslaget fra 1995 – 2001.
Han ble profesjonell golfspiller i 2002, og har i all hovedsak spilt på Nordic League (Danmark, Sverige og Norge), og har meget bred erfaring på konkurransegolf og hvordan man skal takle en slik hverdag.
Knut er utdannet PGA trener, og har jobbet som pro siden 2007! Han jobbet på Bærum fra 2007 – 2012, før han begynte som headpro på Drammen GK i 2013 og i 2016 startet han sitt nye eventyr med å opprette Schiager Golf AS, som da drev proshopen, frontdesk og undervisningen på Drammen GK.
Knut sitt firma har fra i år tatt over proshopen, frontdesk og all undervisning her på Bærum GK. Han er veldig glad for å være ”hjemme” igjen i Lommedalen.
 
Knut Schiager sitter også i styret i PGA Norge, noe som er trenernes egen organisasjon og han ser det som ekstremt viktig å få lov til å være med å videreutvikle PGA Norge!Fredrik de Sousa
Fredrik de Sousa, går inn i sin fjerde sesong på Bærum Golfklubb og kommer også i år til å jobbe som pro og i shoppen/ med utstyr.
"For de som ikke kjenner meg helt enda, så er jag 27 år och kommer ifra en golf-familj nede i Skåne. Har i princip växt upp med golf og tok green card når jag var 4 år gammal, har sedan dess varit aktiv inom golf og spilt på internationell nivå i flere säsonger innan jag genom Pga-utbildningar gått in på tränarsidan. Har etter jobb på hjemmeklubben Wittsjö Gk jobbet på Bærum Gk siden jag kom till Norge, høsten 2014.  Kommer genom säsongen vara till förfogande för allt fra: protimer, div kurser, i shopen, custom fittings m.m. Hälsar alla, bekanta som nya ansikten, varmt välkomna till en ny fantastisk säsong, vi sees på Bærum Golfklubb."


Joakim Schultz
Det gleder meg stort å komme tilbake til hjemmeklubben min etter endte studier og 3,5 lærerike år som Pro på David Lloyd Golf Academy og Losby Golfklubb. Ved siden av å jobbe har jeg tatt en bachelor i idrettsvitenskap på Høgskolen i Hedmark, og vært med på den nye og spennende 3-årige Trenersatsningen i regi av NGF, PGA Norway, og R&A). Etter endte studier står jeg tilbake med en helhetlig idrettsutdannelse, golfspesifiserte sertifikasjoner (PGA level 3 og NGF trener 3), og verdifull tverrfaglig innsikt i hvordan det jobbes i et mangfold av idretter i Norge. Vi er utdannet til å jobbe med alt fra breddegolfen til utøvere på nasjonalt toppnivå. Under studiene har jeg også vært med på å videreutvikle nasjonale prosesser som NXT LVL Golfskolen sammen med NGF. Før dette har jeg fullført 2 bachelor grader (psykologi, og coaching og ledelse) fra Webster University of St. Louis, USA og jobbet som skipsmegler i Asia. 
Jeg ser frem til et spennende samarbeid med Knut Schiager (som jeg kjenner godt til fra før) og sammen med klubbadministrasjonen skal vi legge til rette for å skape en treningsglede og treningskultur som skal komme alle medlemmer til gode og løfte golfen din til et nytt nivå!
Her er litt mer om min trenerfilosofi og metodikk link
 
Marcus Thim
Marcus Thim er 38 år, svensk og har 15 års som instruktør  Han har jobbet på Asker som head pro og Sportssjef på Atlungstad Golfklubb i to år. Marcus har en meget sterk golffaglig bakgrunn, inkludert utdannelse fra prestisjetunge akademier og miljøer. Han har god erfaring med å jobbe med spillere både på junior og elitenivå, inkludert spillere på både Europa Tour og Q-Schools nivå. Som person er Marcus positiv og utadvendt, og kjent for å være en meget dyktig pedagog. Marcus vil jobbe hos oss minimum to dager i uken gjennom sesongen. 
 
I tillegg har vi 7 trener 1 ressurser, frivillige trenere, som skal jobbe med egne grupper gjennom hele sesongen. Disse trenerne er Nils Otto Bergseng, Kristin Anchersen, Marilene Lysholt, Magnus Nysveen, Kjell Boger, Lasse Røren Andersen og Håkon Hole.