Da er det klart for KM Match 2018

Da er det klart for KM Matchplay 2018! Gratulerert til Flemming Dieserud som vant i 2017. 

Påmeldingen til årets Matcplay ligger klart ute på deltager - klikk her for å melde deg på. Det er i år også kun plass til 64 deltagere så førtemann til mølla prinsippet gjelder. 

Trekningen gjennomføres så snart påmeldingsfristen er gått ut den 4. juni kl 12:00. 

Datoer for gjennomføring:
Runde 1: Spilles innen 17.juni
Runde 2: Spilles innen 8.juli
Runde 3: Spilles innen 19.august
Runde 4 (kvartfinale): Spilles innen 9.september
Runde 5: (semifinale): Spilles innen 16.september
Runde 6: (finale): Spilles i uke 39 (dato fastsettes av finalistene).

Spilleform
Konkurranseformen er matchspill. Det vil si at vi spiller om hvert hull. Hvis stillingen er uavgjort etter 18 hull spiller man sudden death med start på hull 1 til man har kåret en vinner. Resultatet føres opp på spilletablået som henges opp i gangen i klubbhuset.

ENDRING!!
Etter nye retningslinjene fra NGF spiller vi i år med full differanse mellom spillernes spillehandicap.

Rent praktisk betyr dette at dere spiller med deres mottatte slag etter slopetabellen.
 
Eksempel:
En spiller har 10 mottatte slag, mens medspilleren har 20 mottatte slag, vil differansen være 10 slag. Den spilleren med høyest handicap vil da ha et slag ekstra på de ti vanskeligste hullene på banen i matchen.

Alle herrer spiller fra teested 54 og damer fra teested 46.

Husk å overholde tidsfristene for hver runde. (er oppgitt i spilletablået) Spillerne må selv avtale tid for matchene. I fjor var fristen for den første innledende runden satt til tirsdag 18. juni.

Walk-over:
Hvis to spillere ikke får avtalt en spilledag innen fristen så gjør følgende:

  1. Hvis det er en av dere som absolutt ikke kan spille innen fristen, f. eks. pga at man er bortreist eller har lidelser som gjør at man ikke kan spille, er det riktig å gi motparten walk-over.
  2. Hvis ingen av spillerne har mulighet for å stille opp en eneste dag innen fristen, så tar dere loddtrekning om hvem som går videre.
  3. Hvis 2-3 dagers utsettelse av fristen vil føre til at matchen kan gjennomføres så gi beskjed til Nils J. om dette. Det er tross alt bedre at så mange matcher som mulig blir gjennomført fremfor at vi får en rekke walk-over avgjørelser.

NB! I finalen godtas ikke walk-over. Hvis en av de vinnende semifinalistene må trekke seg må den andre vinnende semifinalisten spille finalen mot den spilleren som tapte den andre semifinalen.