Her er en oppsummering av sesongens første klubbturneringer - åpningsturneringen og generasjonsturneringen.

Mandag 21. mai var dato for årets baneåpning etter en lang vinter med masse snø. Samtidig arrangerte vi åpningsturneringen under flotte forhold både på banen og værmessig. 

100 spillere deltok fordelt i lag av 4 spillere. Spillformen var texas scramble. Etter runden var det felles bespisning og premieutdeling som startet med en kort velkomsttale fra styreleder Henning. I tillegg til en presentasjon av ny samarbeidspartner for sesongen, advokatfirma Frøysaa & Bjørkgård ved Sven Krohn som hadde premie for closest to med advokattimer til en verdi av kr. 10.000.  Mauricio Kjeldner ble den heldige vinner. 

Vinnerlaget ble Nils Hagen, Kristoffer Moslet, Steinar Paulsen og Irene Pignatel med 4 slag under banens par - samme resultat som 2. plassen men med best resultat siste 9. 2. plassen gikk til laget Håkon Hole, Erling Lyche, Turid Kristoffersen og Anita Strindberg. 3. plassen med 3 slag under banen par gikk til Egil Arneberget, Bjørn Svendsen, Wenche Holte og Randi Dahl. 


Vinnerlaget (Nils Hagen, Kristoffer Moslet, Steinar Paulsen og Irene Pignatel)

2. plass (Håkon Hole, Erling Lyche, Turid Kristoffersen og Anita Strindberg)


3. plass (Egil Arneberget, Bjørn Svendsen, Wenche Holte og Randi Dahl)


4. plass (Kjeldner, Askhaven, Østeby, Anchersen)

5. plass (Jåtog, Freng, Edvardsen, Berlid)


6. plass (Anchersen, Smith, Tegner, Paulsen)

Tusen takk for en fin åpningsturnering!
___________________________________________________________________________

Turneringen ble arrangert lørdag 27. mai med 56 deltagere - store og små som spilte 2-manns scramble der vinneren var laget med færrest netto slag. Turneringen ble spilt under veldig fine forhold, og alle var så fornøyd med turneringen at vi legger den inn i turneringsprogrammet for neste sesong.  

Vinnerlaget ble Anna og Martin Krekling med hele 13 slag under banen par. 2. plassen gikk til Andreas og Stein Tangen med 11 slag under, og 3. plass til Viktoria og John Nordli med 9 slag under. Vi gleder oss til å gjenta denne turneringen neste sesong!


Vinnerlaget Krekling


2. plass til laget Tangen


3. plass til laget Nordli

Tusen takk for denne gang - ses i 2019!