Avslutningsturneringen gikk av stabelen lørdag 13. oktober med 102 deltagere!

Først og fremst - tusen takk til alle som stilte på årets avslutningsturnering.

Med 102 deltagere på startlisten gikk årests siste turnering i gang med shotgunstart kl 09.30. Med fantastiske baneforhold og lett skydekke ble turneringen spilt på 4 timer og 40 minutter! 

Nytt i år var at turneringen var åpen for alle (ikke kun klubbmedlemmer), og man kunne melde seg på enkeltvis, eller lag. Flightene ble att sammen med tilfeldig trekning, og etter beste evne. Spilleformen var 4- manns Texas Scamble hvor hvert lag fikk utdelt 10% av lagets totale mottatte lag. 

Etter runden var det premieutdeling og mat i klubbhuset. Det ble tilslutt helt jevnt blant de tre beste lagene som alle fikk 50 poeng, og avgjort basert på rangering av lavest til høyets spillerhandicap.

Vinner av avslutningsturneirngen 2018 ble laget bestående av spillerne Ole Andreas Bjerke, Amund Eide, Hans Ole Haugen og Tor-Arvid Haugland. De vant med 50 poeng.

2. plassen gikk til laget bestående av spillerne Thomas Diseth, Christoffer Phil, Thomas Fiskestrand, Erik Skaare-Bothner.

3. plassen gikk til laget bestående av spillerne Asle Riber, Stig napen, Eero Toivakka og Erik Stormyr. 

Resultatlisten ligger her.

Gratulerer til alle sammen - og tusen takk til alle for en veldig fin avslusningsturnering. Og til kafeen for mat og kaffe - vi ses til neste sesong!